Join the Conversation

 1. sa fiti sanatosi! :)

 2. ce bine poate arata cozonacul!!!!!!!

 3. Doamne, Adi, ce dor mi s-a facut de cozonacii mamei! Dar din pacate mama e departe si nu-mi poate trimite cozonaci cu prastia.
  Sa fii sanatos si sa ai sarbatori fericite alaturi de familie!

 4. eu deja sunt satul de toate

 5. Servus Adi, Hristos a inviat. Imi bat capul sa inteleg cum e ”impletit” cozonacul din poza a 3-a (presupun ca e cozonac) si cand ai tu timp poate-mi scrii pe scurt cum e facut modelul. Merci fain.

 6. Hristos a Inviat!
  Toate cele bune tie si familiei!

 7. Vă mulțumesc pentru urări și vorbe bune. Andreea, aceea e pasca, modelul se face confecționând niște fășii/șnururi din aluatul de pască. Ele se așează în formă de grilaj, se dau cu ou bătut și se dau la cuptor cu pască cu tot (se așează peste pască). La copt cresc și arată frumos.

 8. Thank you, thank you! :)
  M-a derutat poza a 4-a :)
  Am crezut ca e o bucatica din tava de mai sus, desi acum totusi vad ca-i felie de cozonac normala.
  Deci foaie simpla, se pune umplutura de colo pana colo (ca la o placinta) si-apoi se face grilajul? Am sa incerc si eu musai.
  Pasca am facut-o cu coronita aceea impletita pe margine si desi nu am probleme cu dospiturile, pasca in forma asta nu se coace frumos in mijloc, chiar daca sta suficient in cuptor.

 9. Toate arata super …. o masa faina si traditionala de Paste …
  Am reusit si noi sa facem o masa traditionala cu friptura de miel si drob si cozonac si pasca, aici departe de casa in Toronto si tare bine ne-am mai simtzit dar cred ca a fost asa pt ca am avut prietenii alaturi si Doamne bine o mai fost ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close