Să vă anunț lucruri

160

Trebuie să vă spun câteva lucruri importante:

1) Cook’N Rolla, show-ul culinar pe care-l fac împreună cu prietenii de la Trilulilu.ro, se mișcă bine, lucru care mă bucură. Episodul 2 a trecut de 7500 de vizualizări și mai sunt trei zile până apare episodul 3. Mă întreabă lumea cine se ocupă de producție, că-i tare faină. Vedeți aici.

2) Pregătesc o seară de gătit pentru prietenii din Sibiu. Niște domnișoare drăguțe de acolo mă ajută să găsesc locul. Data din luna Mai în care aș putea face asta e 7 și cade într-o zi de Vineri.

3) PE 23 Mai se va petrece Grill Party in the mix la Verde Cafe în București. E o zi de duminică. Vom începe de pe la prânz și vom mânca împreună multe lucruri făcute la grătar, pe sistemul „iei ce vrei, mănânci cât poți, ar fi bine să vii la timp”. Adică vom avea un preț fix pentru meniu și vom primi oaspeții pe baza unei rezervări. cine nu face rezervare și vine neanunțat are șanse să mănânce mai puțin din motive de stoc.

4)De azi, Teo postează rețete și pe Ebucătăria. Una pe săptămână.

5)Pe la final de Mai voi executa un lucru de mirare, împreună cu niște oameni de nădejde. Dar despre asta nu vă spun deocamdată mai mult.

Join the Conversation

  1. Buna…chiar daca nu este un comentariu la obiect…am o rugaminte;in cazul in care stii unde as putea urma un curs de bucatar(este ceva la mine in zona dar este un curs normal)…as prefera un curs „mai altfel” gen bucatarie orientala/asiatica/ceva nou…imi place foarte mult sa gatesc…fac treaba asta pentru mine si pentru prieteni de cate ori am ocazia… as vrea sa imi „cultiv putin simturile”…in speranta unui raspuns,multumesc anticipat.

  2. Alex, poate m-ar ajuta să-mi spui de unde ești :-)

  3. he he…un raspuns mai mult decat rapid…Timisoara…multumesc

  4. Caută-l pe Horia Șimon, food and beverage manager la Hotel Timișoara, e foarte bun la asta. Nu ține cursuri (deocamdată :-) )dar poate te ajută cumva. Baftă.

  5. Puntul 3 suna gustos :)
    Daca nu suntem plecati pe coclauri poate ajungem, ca doar suntem aproape…

  6. Mircea, mi-ar plăcea să ne revedem:-)

  7. Ah, tocmai am fixat 23 mai pentru un alt eveniment… Deci voi ajunge mai pe la ora 17, sper să prind măcar desertul :))

  8. o să-ți păstrez și ție una-alta:-)

  9. iar intreb…pe la SUCEAVA,pe cand?

  10. si cand ai timp sa mai respiri? … sa nu te intreb daca mai ai timp sa te joci cu cainele ;)

  11. Bafta ptr. ceea ce se va intampla la final de mai, atunci :).

  12. Cristi, mulțam fain :-)

  13. am vz o reteta foarte interesanta care poate ar fi de folos in emisune sau in alt context:

    http://www.youtube.com/watch?v=srfTVlVOkhs

    nu stiu daca ar avea succes dar probabil tu te pricepi mai bine; avand in vedere ca si la noi gratarele sunt binevenite cred ca ar fi ok :)

  14. Bafta, as fi fost incantata sa vii la BM in 27 la lansarea cartii. Daca/mi iese de/o noua lansare te anunt din timp. Ma gandesc la ceva ce nu s/a mai facut pana acum si ar fi interesant si pt tine.

    1. Maria, aș fi venit și acum dar sunt prea mult pe drumuri:-)

  15. Tre sa fac cumva sa ajung pe 23 mai la Verde Cafe, neaparat. De cand vreau sa vin sa te vad „in actiune”… plus ca nu ne-am vazut de un car de ani:) Sa-mi pastrezi niste piept de pui si ceva mai light, gen ciupercutze, legume, deoarece cu mancarurile mai gase nu prea ma inteleg:P

    1. Să știi că nu am grăsimi prea multe-n plan:-). Abia aștept să te văd:-)

  16. No, deci ce-a fost de mirare la sfarsit de mai, cu oameni de nadejde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close