Green curry la Prikhorm

147

Prikhorm e un restaurant cu trecere în Chumpon. Mai există unul în Bangkok și aparține aceleiași neobosite Jim, care ne-a fost gazdă grozavă cât am zăbovit acolo. În bucătăria restaurantului am mai căpătat (gratis) două lecții de gătit. Le puteți vedea în episodul de azi. Celelalte episoade și istoriile scise și fotografiate ale expediției Muson se află pe blogul meu în categoria Muson și pe blogul lui Răzvan Marc.

 

 
La Prikhorm

Vezi mai multe video din calatorii

Join the Conversation

  1. Multumesc pentru reteta de green curry! E una din mancarile mele preferate! In cazul in care cei care au vizionat reteta sunt speriati de „pasta verde”, au toate motivele sa fie. E aproape imposibil de preparat in afara Asiei de sud est. Dar norocul nostru e ca marii comercianti s-au gandit la asta si se gaseste gata preparata chiar si in supermarket-urile din Cluj. Eu am mancat si cea originala si cea la plic/borcan si sunt foarte similare.

  2. Desi imi place mancarea asiatica in general, nu am putut manca mancarea thai, asa cum am gasit-o in restaurantele din Europa, ca nu am fost acolo. Am incercat red curry si inca ceva, nu mai tin minte ce, insa nu mi-au placut deloc. Mi s-au parut mult prea aromate (or fi sweet basil si lemongrass de vina). In plus, nu imi place deloc aroma de cocos, nici chiar in dulciuri. Insa mancarea chinezeasca imi place chiar foarte mult, ma dau in vant dupa gustul 5 arome sau dupa piperul de Sichuan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close