Savoir vivre

142

Dragii mei, mâine, 11 Octombrie, apare primul număr al Revistei Bulevard. Tema primului număr e savoir vivre, colecția noastră de inspirație urbană e gata să vi se arate iar eu nu știu cum să vă spun lucruri fără să vă spun nimic până mâine:). Tema e ofertantă și elegantă, echipa a pregătit articolele în timp record, fotografiile-s la locurile lor iar eu sunt chiar mai emoționat decât la lansare. Pentru că nu ne mai jucăm de-a promisiunile ci venim să confirmăm că suntem în stare. Nu vreau să vă dau nici măcar o fotografie din numărul care va fi publicat mâine, așa că postez câteva poze făcute cu telefonul în timpul cinei de alaltăieri, o cină delicios de simplă care ilustrează perfect conceptul ales ca temă a lunii.

Vă așteptăm cu pictoriale frumoase, povești spuse din suflet și cu o foarte discretă lecție la disciplina arta de a trăi cu bucurie.

Join the Conversation

 1. Felicitări şi succes!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumesc frumos

 2. Mult noroc, Adi! Gest curajos, oricum, deci meriti tot respectul!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumesc mult:)

 3. succes!!!

 4. mihaela moldovan says:

  Felicitari, Adrian, am citit si eu revista de dimineata.Succes in continuare.

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumim frumos

 5. Felicitari Adi şi mult noroc!

 6. Stanescu Mirela says:

  Felicitari! Sa va aduca bucurie si buna colaborare. Sa va aduca respect, amicitie, prietenie. Si sa nu uitati, ocupati fiind, de cei dragi de langa voi. Gandul meu cel bun.

 7. Primul numar a aparut chiar de ziua mea! L-am frunzarit putin, mi se pare ca s-a imbunatatit foarte mult (dpdv lingvistic :). Savoir vivre (confit de canard, cognac, lapin, trufe, stridii etc.).
  Conceptul seamana putin cu „la dolce vita” a vecinilor de peste Alpi: in ordine aleatorie – carpaccio, gorgonzola, iarasi trufe (cele mai multe se recolteaza in Italia :), parmiggiano si grana padano, fructe de mare, funghi porcini, prosciutto San Daniele, rosii uscate, balsamico adevarat, Chianti, soare, muzica de opera, ansoa, spaghete cu midii si vin alb…peste spada la gratar… poate intr-un numar viitor?

 8. Elena Aldea says:

  Felicitari,succes si viata lunga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close