Dragii mei, mâine, 11 Octombrie, apare primul număr al Revistei Bulevard. Tema primului număr e savoir vivre, colecția noastră de inspirație urbană e gata să vi se arate iar eu nu știu cum să vă spun lucruri fără să vă spun nimic până mâine:). Tema e ofertantă și elegantă, echipa a pregătit articolele în timp record, fotografiile-s la locurile lor iar eu sunt chiar mai emoționat decât la lansare. Pentru că nu ne mai jucăm de-a promisiunile ci venim să confirmăm că suntem în stare. Nu vreau să vă dau nici măcar o fotografie din numărul care va fi publicat mâine, așa că postez câteva poze făcute cu telefonul în timpul cinei de alaltăieri, o cină delicios de simplă care ilustrează perfect conceptul ales ca temă a lunii.
Vă așteptăm cu pictoriale frumoase, povești spuse din suflet și cu o foarte discretă lecție la disciplina arta de a trăi cu bucurie.
Felicitări şi succes!
mulțumesc frumos
Mult noroc, Adi! Gest curajos, oricum, deci meriti tot respectul!
mulțumesc mult:)
succes!!!
Felicitari, Adrian, am citit si eu revista de dimineata.Succes in continuare.
mulțumim frumos
Felicitari Adi şi mult noroc!
Felicitari! Sa va aduca bucurie si buna colaborare. Sa va aduca respect, amicitie, prietenie. Si sa nu uitati, ocupati fiind, de cei dragi de langa voi. Gandul meu cel bun.
Primul numar a aparut chiar de ziua mea! L-am frunzarit putin, mi se pare ca s-a imbunatatit foarte mult (dpdv lingvistic :). Savoir vivre (confit de canard, cognac, lapin, trufe, stridii etc.).
Conceptul seamana putin cu „la dolce vita” a vecinilor de peste Alpi: in ordine aleatorie – carpaccio, gorgonzola, iarasi trufe (cele mai multe se recolteaza in Italia :), parmiggiano si grana padano, fructe de mare, funghi porcini, prosciutto San Daniele, rosii uscate, balsamico adevarat, Chianti, soare, muzica de opera, ansoa, spaghete cu midii si vin alb…peste spada la gratar… poate intr-un numar viitor?
Felicitari,succes si viata lunga!