Niște țărani la Casa Ardeleană

207

Am pus la cale niște evenimente faine pentru toamnă-iarnă, la Casa Ardeleană, în Cluj. Locul e perfect pentru ce aveam în minte, respectiv câteva seri tematice, cu mâncare ardelenească specifică regiunilor/județelor Ardealului. Am povestit cu Mircea Groza, colegul meu din echipa Niște țărani și cu proprieterul restaurantului și am ajuns la concluzia că se poate, că merită să încercăm și că-i musai să ne punem pe treabă. În concluzie, începem luna asta, pe 22 Octombrie adică. Mircea Groza (căpitan al echipei, prezentator la Sarea în bucate – TVR3) și cu mine vom găti pentru început mâncare tradițională din Sălaj (auzi tu, topală de pui aită și cu mămăligă, păzâtură, friptură de Zalău cu pere-n laboș, turtă cu nucă, ai ai) pe care o vom însoți cu pălincă de Sălaj, muzică din Sălaj, jocuri din Sălaj (da, avem dansatori profesioniști) și cu vin bun, produs în România. În programul serii avem și o degustare de vinuri produse la podgoria Corcova. Prețul unui meniu e de 59 de lei iar rezervările se pot face sunând la 0728 287 005. Sper să reușim să aducem alături de noi și alți componenți ai echipei și să ne vedem cu toții, sănătoși și cu voie bună.


Join the Conversation

 1. baimarean fiind..tuica de zalau ii de departe picatura favorita

 2. no, pai asta devine un musai!

 3. Deja imi ploua in gura si imi pare rau ca nu sint acolo sa vin la eveniment. Dar te rog sa ne pui si noua reteta „topală de pui aită ”
  Merci mult.

 4. Eu vreau rețeta de la turtă cu nucă :D

 5. unde gasesc si eu reteta la topala?sper ca voi gasi retetele la tne pe blog…Sunt un mare fan al tau

 6. Ioi Adi,ce-mi faci tu mie….hapt in ziua cand traba sa zbor spre tari mai calde di la Cluj,tu mesteresti de aieste….da sa stii,la una din intalnirile urmatoare tat fug io cumva de la Baia Mare si ma infrupt din bunataturile mesterite de voi..sau poate il iei si pe Chinezu si faceti oarece si pe acasa pe la voi,ca sunt si la BM oameni interesati…am zis…numa bine si sa fiti sanatosi,ca restul cumparam!

 7. adihadean Author says:

  eh, au am încercat toată vara să găsesc un local din baia mare care să mă găzduiască. n-am reușit. poate încă nu-i momentul:-)

 8. Poate nu ai intrebat pe cine si unde trebuia….ma intorc eu de prin tari straine si va ajutam sa organizati toata treaba…iarasi am zis si ma tin de cuvant….tinem legatura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close