BurCash – workshop despre caș(caval)

190

No, amu-i amu! Avem de toate, inclusiv o drăguță de criză financiară care ne stă pe cap de trei ani mintenaș. Nu mai știm cum să jonglăm cu facturile, contractele, termenele de plată, banii de întreținere și banii de pită. Vacanțele s-au scurtat și s-au rărit, felia de jambon e tot mai transparentă iar unii dintre noi au experimentat diverse bucurii intitulate „criză de lichidități”, „insolvență” ori „faliment”.

Multe dintre necazurile noastre legate de bani pot fi puse pe seama părinților noștri (mă iertați vă rog mamă și tată, știu că în vremurile trecute nu se punea problema așa) și a părinților părinților noștri, care nu s-au omorât prea tare cu educarea simțului banului la odraslele lor. Da, din păcate, în cele mai multe dintre familiile de români, cei șapte ani de acasă nu au în programă lecția despre bani. Poate pentru că oamenii din țara asta au fost destul de săraci mereu (deși asta ar fi trebuit să fie cea mai bună motivație pentru structurarea unei educații financiare sănătoase). De ce povestea asta? Pentru că, iată, lucrurile se pot schimba, măcar pentru unii dintre noi. Prietenul Eusebiu Burcaș (www.burcash.ro) organizează în perioada imediat următoare, trei work-shop-uri despre bani și administrarea lor eficiantă. Primul, pe 3 Noiembrie la Cluj. Găsiți toate detaliile dacă folosiți linkul de mai sus. Sper să ajung și eu măcar la unul din trei, nu de alta, dar și de banii mei ar trebui să aibă grijă cineva. De preferință, eu. Să fim sănătoși.

Join the Conversation

 1. Există o nevoie mare, mare de educație financiară în România, așa că îi doresc lui Eusebiu mult succes, perseverență și răbdare.

  Mai profit de ocazie și de context ca să vă spun de CashBase (www.cashbasehq.com), o aplicație de finanțe personale la care lucrez și pe care o folosesc în fiecare zi.

  Atât. :)

 2. Da e o problema cu confectionatul banilor, intradevar nu am fost educati in spiritul acestora si ce e mai grav sau nu? e ca nu castigam unii dintre noi nimic fara munca; asa ca ar fi bun cursul asta, cred si pt. cei nascuti mai devreme

 3. adihadean Author says:

  Maria, fără îndoială:-)
  Filip, sănătate și bani să ai!:-)

 4. poate dezordinea asta o fi legata si de modul in care se castiga banii in tara asta. :)

 5. nu stiu despre care bani vorbiti voi aici, pentru ca ei nu prea mai exista. exista doar in datoriile pe care romanii le au, si datoriile romaniei.

  situatia tarii noastre va fi mult mai grea decat cea de acum. vor urma ani grei, si poate nici acea felie de jambon nu o s-o mai avem!

  ar fi nevoie de mai multa munca, de mai multe locuri de munca. dar? nici astea nu vor mai exista, decat cateva, si acelea(cred!) platite prost si atunci romanashul nostru, sa va intoarce la munca campului, ca sa-si asigure existenta de pe o zi pe alta.

 6. … :) … am crezut ca e for free! pai daca mai platesc la acest work-shop 145 sau 175 de ron… nu prea o sa mai am ce gestiona si intru de tot in “criză de lichidități”! :)
  Doamne ajuta!

 7. Mda, in ziua de azi invataturile nu se mai dobandesc citind carti, ci mergand la WORKSHOP-uri de TRAINING si COACHING.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close