Donează 20% din impozitul pe profit

Vă mulțumim pentru că sprijiniți Asociația Adi Hădean și proiectele pe care le derulăm anual, începând cu 2015, anul înființării Asociației.

Sprijinul dvs este esențial pentru derularea proiectelor noastre: Școala de Bucătari Cluj și Sibiu, Internship pe blogul adihadean.ro, proiecte derulate în sprijinul tinerilor pasionați de bucătărie și aflați la început de drum în acest demers al lor.

Susținând proiectele noastre, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit către Asociația Adi Hădean, oferiți un sprijin care nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru compania dumneavoastră. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la finalul lui 2016, pe baza unui contract de sponsorizare. Compania dvs poate beneficia conform codului Fiscal de scăderea din impozitul de profit datorat, a sumelor aferente sponsorizării în limita a 0,5% din cifra de afaceri, respective 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru detalii suplimentare legate de proiecte și susținerea lor punctuală, nu ezitați să ne contactați. Ne puteți scrie pe adresa pr@adihadean.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0744.591.856.

Descarcă contract de sponsorizare

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close