Join the Conversation

  1. mai fac si eu din astea… :) imi lipseste un lucru…arzatorul ala…oai oai…iar despre mancare…Yam yam…de abia astpt sa ajung la Cluj…

  2. Unde e restaurantul asta ? In Cluj ?

  3. Unde mai exact ? :)

  4. Pe strada Gheorghe Șincai

  5. plita mea electrica nu prea se intelege cu wok-ul, prefer sa-l inlocuiesc cu altceva. dar ca sa ma si laud, am fost la concertul metallica de la budapesta (asta ca in bancurile seci)

    adevarul e ca, desi James, lars & company sunt la fel de plini de vigoare ca in vremurile de aur ale heavy-metal-ului, ei tot le zic saru-mina baietilor de la AC DC. Respect si invidie celor care au fost la concert.

  6. No, pare-mi-se c-o ieșit bugăt de fain!

    Bonus points pentru că ai recomandat teriyaki, unul din sosurile de sorginte japoneză preferate de mine, mai ales cu somon. Se poate cumpăra din comerț (un cocktail de E-uri și amidon), însă nimic nu bate unul făcut în casă, sau, de ce nu, mâncat la Wok’n’roll :-)

    P.S.
    Costumația te prinde bine, pot să-ți spun „Ninjalăul din Maramureș” de-acum?

  7. Emil, poti:-)
    fatduck:-)) ai dreptate.

  8. Acum zic de rau , ca mai trebuie si asa :
    1. Poate gaseste gazda ta o paleta de lemn cu varf mai rotunjit . Paleta de metal (inox) lovita de wok = nuca in perete.
    2. Ca sa fiu bland legat de foto wok , mai bine afisai foto cu zama de la bunica din maramu , sau doar penultima din lista si era muuult mai bine . Call for help next time .
    Spor in vikend la Bucu’ !

  9. 3. Scuze, daca foto au fost facute de cei de la politia comunitara, amenzi parcari , e rezonabil . Chiar bine .
    Dar data viitoare nu mai suna la 112 pt foto !
    Ne-ai obisnuit cu un nivel bun spre f bun la foto , faci tu cumva sa nu cobori sub zero ?
    Cu drag , Dorin .

  10. Dorin, n-am făcut eu pozele:-) (măcar cu atîta te pot consola) :-))
    Să știi că la faza cu paleta n-ai dreptate, e un wok de tablă, neteflonat, lucrurile se prind de el, paleta de lemn nu merge neam:-).

  11. marius says:

    eu mi-am luat ca dobitocul un wok din ala mai scump, un pic teflonat si apoi mi-am dat seama ca astrea de tabla sunt mai bune ca patrunde caldura mai repede la legume, mai ales pe aragaz

  12. in concluzie, ptr un wannabe cook & use @home, merge wok-ul ala rudimentar, de tabla, sau o chestie mai avansata, ceva cu teflon si alte upgrades ? :)

    sincer, m-am uitat la timer in cat timp ai executat toata operatia si este (sau cel putin pare :)) extrem de simplu, si mai ales rapid

    1. quaie, chiar recomand wok-ul din tablă. cele teflonate sunt bune dar poti foarte bine si fara:-). dacă profesionistii se descurca cu tabla, putem si noi:-)

  13. VictorCh says:

    Alex: Poti folosi orice aragaz la care de pe unul din ochiurile mari iei jos „capacul” de pe „ciuperca”. Daca flacara este insuficient de „iute” o poti mari largind PUTIN gaura din diuza (sau schimband diuza cu una cu gaura ceva mai mare). (E vorba de un diametru al gaurii mai mare doar cu putine zecimi de milimetru. Poti mari diametrul INCLUSIV fortand un ac doar PUTIN mai gros sa treaca prin gaura – daca esti foarte indemanatic. Daca ai largit gaura PUTIN prea mult, poti corecta ciocanind suprafata diuzei ca – prin deformare plastica la rece – metalul sa mai acopere din gaura.) Pt ca wok-ul sa stea in flacara la inaltimea dorita si sa aiba stabilitate poti folosi trei jumatati de caramida puse pe gratarul aragazului, pe care le poti apropia sau indeparta una de alta.

    Adi, intr-adevar pozele nu sunt de calitatea cu care ne obisnuisesi. Puteai macar sa-i imprumuti cetateanului aparatul dumitale pt fotografiile astea…

    1. Victor, cu aparatul meu s-au făcut pozele, de unde putem trage concluzia că aparatul e important dar nu esențial:-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close