Rețetă în 10 minute
Mi-am petrecut prima zi de Paști învelind și sigilând tortelloni (un fel de tortellini da’ un pic mai mari) cu ricotta (urdă pe stil italian) și spanac. Apoi m-am trezit și am realizat că visasem toată truda asta. Pofta însă rămăsese activă așa că am cumpărat o pungă de tortelloni fresco pe care i-am gătit după cum urmează:
Am fiert pastele fix două minute în apă cu puțină sare.
Am stropit pastele cu puțin ulei de măsline, am presărat frunze de oregano peste ele.
Am pus la fiert o jumătate de litru de suc de roșii (făcut de mama) cu puțină sare, piper, zahăr și trei căței de usturoi zdrobiți.
După cinci minute am stins focul sub sos și am pus pastele în sos. Am amestecat bine și am lăsat pastele în sos două minute înainte de a le mânca.
Dupa masa bogata de Paste, ar merge linistit o astfel de portie. Sa vedem ce ma asteapta acasa, daca nu imi convine, mergem sa ne aprovizionam.
Buna ziua. De cateva saptamani, desi sunt abonata pe mail la retetele tale, nu mai primesc nimic. Poti sa ma ajuti?
Multumesc si… sa fii sanatos!
poate ar trebui să te mai abonezi o dată. nu știu ce să spun altceva, toată povestea asta cu abonarea e gestionată automat, nu chiar interacționez cu ea:).
am facut si eu reteta asta dar am adaugat si carnati chorizo usor picanti. Chiar a iesit gustos
Domnule Hadean,
De unde cumparati tortelloni, cand ii cumparati? Ca eu tot citesc la cele ingrediente si ma crucesc si minunez si bine inteles…renunt.
Multumesc in avans de luminare.
Va recomand sa incercati aceasta reteta cu incredere! Foarte buna!
Simple dar mega delicioase. Le am incercat cu combinatie de tortelloni lidl, cu ricotta spanac si ciuperci. Yummy!!
Exact asta am gătit acum… delicios…
..in titlu e „cu ricota” .
Dar în rețetă? Nu e?
Ricotta si spanacul sunt in umplutura tortelloni-urilor.