Dragilor, bine ați revenit la Farfurii Curate. În episodul de azi, o rețetă extrem de simplă și de scurtă. Pentru 4 porții de cremă de conopidă avem nevoie de 600 de grame de conopidă și este foarte important să fie cât mai curată. Apoi, mai avem nevoie de 300 ml de lapte (eu l-am folosit pe cel de la Albalact), niște usturoi, 50-60 grame de unt (tot de la Albalact cu 82%), puțină nucșoară, sare, piper sau fulgi de ardei iute. Câteva fire de mărar sau de pătrunjel și cam asta ar fi. Poftă să aveți.
Vă mulțumesc că v-ați uitat. Să fiți sănătoși.
* serialul „Farfurii Curate” a fost creat în contextul în care oamenii petrec tot mai mult timp în casă și sunt nevoiți să gătească, așa fel încât la finalul perioadei de izolare să iasă măcar la fel de sănătoși pe cât au intrat. Un set de aptitudini de bază în ceea ce privește gătirea unor ingrediente simple poate fi de mare folos într-o perioadă în care suntem constrânși să petrecem timp în propriile locuințe pe timp nedeterminat.