Risotto cu hribi în Cook’NRolla 14

195

Dragii mei, povestea-i simplă: săptămâna trecută am cules ciuperci din pădure, le-am dezhidratat și le-am pus bine. Mai iau din ele pentru câte o mâncare-n care se potrivește aroma lor de pământ și frunze moarte, de mușchi și aer curat. Una dintre eceste mâncăruri e risotto-ul pe care-l puteți vedea în Cook’NRolla 14, pe Trilulilu.ro.


Vezi mai multe video din Divertisment

Join the Conversation

  1. Dansul ciupercuțelor face toți banii! :D

  2. adihadean Author says:

    d-aia l-am pus:-))

  3. CountAdy says:

    Offtopic : Hadeanule , poti sa-mi zici niste condimente bune pentru mistret ? Sau un sfat despre cum sa marinez,dau cu bait mistretu? carnea de vanat in special ?:P mersi.

  4. adihadean Author says:

    Ady, cuișoare, ienibahar, piper negru, chimen, zdrobite impreuna. Freci bine carnea, o lași la rece doua ore apoi o acoperi cu vin alb sec și o mai lași 24 de ore.

  5. Mi s-a confirmat încă o dată că eu zic pilaf, dar îi de fapt risotto. Mai rămâne numai să mă obişnuiesc să adaug un pic de vin alb. :D

  6. CountAdy says:

    Mersi :)

  7. LLAAVVIINNIIAA says:

    Cum ai deshidratat ciupercile?
    Ce tigaie este cea in care ai facut risotto-ul?
    Multam!

  8. adihadean Author says:

    Lavinia, cu un aparat de deshidratat. Se găsește în comerț. O altă variantă ar fi să le lași undeva în loc usct, la umbră. Durează mult mai mult însă. Tigaia e una cu fund gros dar putea fi orice altă tigaie, putea fi o cratiță, n-are importanță prea mare.

  9. LLAAVVIINNIIAA says:

    Mi-a placut mult tigaia de aceea te-am intrebat, desigur nu in ideea ca e obligatoriu sa ai acea tigaie cand faci risotto.
    Este din inox?
    Multumesc!

    1. adihadean Author says:

      Lavinia, da e din inox. Nu știu marca, nu-i tigaia mea:-)

  10. Scurt si la obiect! Ca intotdeauna bine punctat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close