Cotlet pe grătar cu legume-n unt

342

Asta-i o mâncare ce se face foarte repede. O recomand pentru duminicile cu musafiri, pentru că se face la fel de repede și-n cantități mari. Iată:

Dacă aveți vreme să vă pregătiți, nu strică să lăsați cotletul să zăbovească puțin după ce ați presărat peste el sare, piper prospăt măcinat și frunze de busuioc, salvie sau mentă.

Dacă aveți pesto bine, dacă nu, nu-i bai, se poate și fără el.

Cotletul stă pe grătar 4-5 minute pe fiecare parte.

Da, îi ajunge:).

Pentru garnitură puneți o nucă de unt în tigaie și așteptați să se topească.

Cartofii trebuie să fie fierți și tăiați în jumătate dacă-s mari. Printre ei puneți ceapă verde, roșii și frunze de pătrunjel. Sare și piper pe deasupra.

În cinci minute-i gata și garnitura (firește, fierbeți cartofii din timp).

Cam asta-i treaba.

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Doamne, ce apetisant arata!!!! Chiar daca nu cotletu, dar cu siguranta voi face garnitura in weekend!!!

  2. ce bine arata,totul!!! Tigaia este din fonta? Am vazut ceva asemanator la Auchan, cred ca la 40 ron. Multumesc si we placut.

  3. Pistoale aveti? Ma duc sa ma impusc…

  4. Cartofii arata apetisant. Sunt noi?

  5. scorteanu says:

    Supeeeeer !!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close