Am filmat la Graf, în Oradea, patru povești scurte dar pline de aromă și culoare. Azi a sosit momentul în care v-o prezint pe ultima, cu speranța că vor mai fi și altele. E un desert cu căpșune, suficient de versatil încât să poată fi făcut și din alte fructe. Vizionare plăcută.
Minunat desert! Cred ca e delicios :) Care sunt ingredientele pentru spuma de busuioc si cu ce alte fructe putem asocia aceasta spuma? :)
Adri, va trebui să întrebi la Graf. E rețeta lor, secretul lor:).
Interesant, Adi, multzam fain de prezentare. Sa inteleg ca daca intrebam cum se face aia sau ailalta totul e pecetluit in bucatarie la Graf? :)|
Pe mine ma interesa cum se face blatul mai mult tehnica de coacere si rulare :)
claudia, mă tem că-n cazul ăsta, nu am cum să te ajut.
:) ok! oricum arata perfect iar busuiocul este unul din plantele aromate pe care le prefer in mod deosebit… ce-i drept, niciodata nu m-am gandit la desert cu busuioc :P