Seară grecească, la Terasa Camino

279

Tocmai m-am întors din vacanță, din Corfu. Vacanțele mele se lasă mereu cu rețete proaspăt învățate și cu dorința de a le împărți. Terasa Camino îmi dă ocazia să împart cu voi ce am descoperit în Corfu, așa că vă propun să veniți și să vă bucurați de o masă cu patru specialități, unele corfiote altele din alte părți ale Greciei.O să gătesc pentru voi pastitsiada, o delicioasă tocană de vițel cu paste făcute-n casă, o salată de vinete ca-n Corfu, cu iaurt și lămâie, brânză friptă, salată grecească și un iaurt cu miere și mai multe feluri de nuci rumenite-n miere. O să vă placă. În plus, o să gătesc și-n fața voastră, tot ce se poate găti live din meniul acesta și o să vă povestesc despre bucătăria grecească în timp ce vom sorbi cu toții dintr-un pahar de retsina, vinul pe care l-am adus din Corfu special pentru acest eveniment. Rezervările se fac DOAR la adresa [email protected]. Prețul unui meniu e 39 lei. Ar fi bine ca dacă veniți, să fiți acolo la ora 7 seara, să nu așteptăm unii după ceilalți. Mulțumesc fumos.

PS: pozele de mai jos au rol de prezentare, mâncarea noastră o să arate mai frumos:).

Join the Conversation

  1. ma io is alergic la usturoi, fiind mancare greceasca, nu gresesc cand presupun ca o sa aiba in componenta ustoroi … sau?

  2. adihadean Author says:

    salata de vinete are puțin (pot face și fără dacă dorești) iar pastitsiada are dar e gătit, nu-l mai simte organismul. cred:)).

  3. te anunt din timp. Merci

  4. :) si eu m-am intors din corfu si exact din aceeasi statiune, am stat la aquis agios gordios, hotelul ala alb din coltul statiunii, insa am tot vizitat toata insula si am incercat toate tavernele si bodegile corfiote. am dat ouzo dupa ouzo, apoi lichior de kum quat, apoi cateva mythos, cateva carafe de retsina ca sa ma pregatesc de mancarurile lor traditionale.
    desi ma asteptam sa fie la fel de calzi ca grecii de pe continent, ae corfiotii cred ca se asemana cu britanicii si venetienii sub ocupatia carora au tot stat.
    pofta buna

  5. mare pacat ca nu mai sunt in Cluj… pe terasa Camino mi-am petrecut cel putin 4 seri din toata saptamana trecuta, si sigur as fi venit la seara speciala… pofta mare norocosilor!

  6. Maia Popescu says:

    Din pacate nu sunt din cluj- sper sa urmeze si retetele pe blog. Multumesc, MP

  7. Valentino says:

    Off daca n-as fi din Constanta eram prezent la fiecare eveniment . . .

  8. Ana Radulescu says:

    Buna Adi, nu ti-am mai scris de mult. Sunt in Cluj cu treaba cu un grup de colegi spanioli si am vrea sa venim sa ne faci ceva bun. Unde te gasim? Da-ne adresa restaurantului la care sa venim si ceva date de contact. Multumesc si de abia astept sa te vad si live, nu doar pe site si pe blog.

    1. adihadean Author says:

      Ana, doar joia viitoare, doar la Camino, piața muzeului. Rezervări la adresa de pe afișul din postarea aceasta. Mulțumesc.).

  9. Ana Radulescu says:

    imi pare rau Adi, plecam din Cluj sambata asta. Poate cu alta ocazie, dar chiar mi-ar fi placut sa te intalnim. Spor in toate!

  10. τζατζίκι?

  11. Salut Adi, din pacate eu si inca 4 prieteni am fi vrut sa fim prezenti joi la Camino dar uite ca ne am luat o mare teapa. Desi am trimis email pt rezervare si am zis f clar ca venim luni sau marti sa platim uite ca am avut o mare supriza azi cand am intins banii si am fost refuzati pe motivul ca deja s au ocupat toate locurile…chiar sa dam spaga ca sa platim o intrare mi se pare culmea culmilor exagerata!!
    Sper sa ne hranesti cu alta ocazie si in niciun caz pe terasa la Camino.
    Mult succes!!

    1. adihadean Author says:

      Dana, Andreea, îmi pare rău pentru neplăcerile voastre. Pot doar să vă spun că am transmis organizatorilor ce ați spus voi aici și le-am dat ocazia să vă răspundă. Sunt sigur că o vor face. Sper să mai avem ocazia de a ne vedea.

  12. Am fi venit si noi daca rezervarea facuta ar fi avut vreo valoare pt cei de la Camino, dar se pare ca nu am trecut „testu”.Le multumesc pe aceasta cale, sunt oameni de cuvant si de valoare.Cu alta ocazie…

  13. Apreciem ca ați răspuns pozitiv în număr ata de mare la seara greceasca cu Adi Hadean. Afluxul de rezervări pe mail a fost copleșitor, peste 200 de persoane, dar cum numărul de locuri trebuie sa se limiteze la capacitatea localului, am fost nevoiți sa închidem lista de rezervări mai repede decât am preconizat. Le mulțumim tuturor celor care au înțeles acest lucru si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.

  14. Oare o să se țină afară evenimentul? E destul de răcoare. Să știm cum să ne îmbrăcăm :)

    1. adihadean Author says:

      anca, haine de toamnă:)

  15. Seara a fost foarte placuta, mancarea excelenta! Ceeace ma necajeste este, ca nu gasesc nicaieri reteta de la pastitsiada, nici condimentele folosite:( Ai putea cumva sa-l postezi? – ca nu mi-am luta notite in cursul serii:)
    Cu multumiri!

    1. adihadean Author says:

      Emese, postez luni sau marti reteta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close