Povestea e scurtă, pașii sunt ușor de urmat, nu mă întind, că micul dejun trebuie să fie gătit repede, mâncat cu simț de răspundere și apoi lăsat să-și facă datoria. Așadar:
Pâine+cuțit=felii rectangulare.
Pun pâinea într-o tigaie aniaderentă, pe foc mic. O stropesc cu puțină supă (am tot timpul în casă supă de oase, supă de pui ori de curcan) rece.
Tai câteva rondele dintr-un dovlecel. Două-trei pentru fiecare felie de pâine.
Pun rondelele de dovlecel în tigaie și le frig ușor.
Sparg două ouă și le bat bine cu puțină sare.
Pun rondelele de dovlecel și câteva rondele de ardei iute peste feliile de pâine. Torn ou bătut peste fiecare felie și pun un capac peste tigaie.
Dau focul mare. După un minut obțin fix ce vedeți mai jos:
Arata senzational..Sincer nu prea sunt prieten cu dovleceii insa acum mi-ai facut pofta pentru creatia ta :D
da. mi-a placut. mai ai si alte inventii cu dovlecei?
pare bun usor de preparat , pt cine mananca la micul dejun …. nu ca mine doar fructe …
micul dejun trebuie sa fie complet , nu doar fructe
super!
Oare ar merge cu ciuperci??