O quesadilla total improvizată

312

Cred că astea-s primele poze pe care le-am făcut cu Nikon D7000. Nu-s prea reușite. Era seară, eram flămând și neacomodat cu aparatul. Totuși, quesadillas pe care le-am făcut în maximă viteză (cu foile cumpărate) au calmat foamea și au fost un material didactic destul de bun.

Pentru umplutură am folosit ce aveam în frigider: brie, mozzarella, câteva felii de ementaler, ardei iute și oarece piept de porc.

Dacă aveți vreme și nervi, puteți să vă faceți singuri foile, ca aici. Altfel, puteți să le cumpărați, între timp au apărut mai multe mărci iar prețul a scăzut considerabil.

Fiecare quesadilla împăturată a ajuns în toaster. Trei minute, nu mai mult.

Am făcut și un sos din coriandru (frunze) și ulei de măsline.

Le-am frecat bine împreună, în mojar…

..și am pus peste ele o lingură de roșii pasate și două de brânză rasă. Apoi am amestecat.

Asta a fost tot.

N-au fost chiar rele. Merg bine și repede în seara de meci (sau ceva).

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. interesant, trebuie sa incerc varianta fara carne:)
    la Aaron sigur o sa-i placa, in special daca pun si ceva iute.

  2. Chiar imi place! Sigur incerc si eu!

  3. Am sa le umplu si eu cu ceva tofu, zatar, piper rosu, frunzulite de patrunjel si busuioc, mmm abia astept sa le mananac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close