Ebucătăria e ocazia cu care l-am cunoscut pe Andrei Crivăț. Blogul a fost cumva în depou de o vreme dar a ieșit la aer și e din nou pe șine. Orlando Nicoară a cumpărat o parte din roata asta de parmezan pe care Andrei și cu mine încercăm să o învârtim și s-o maturăm spre beneficiul tuturor (de bună seamă și al cititorilor). Site-ul va depune strat după strat de conținut original (rețete gătite și fotografiate de mine, de Andrei și de colaboratorii noștri), de știri și noutăți, de rețete filmate și povești culinare de la noi și din alte părți. Nu am ce să vă spun mai mult în momentul ăsta. Urați-ne drum bun. Sper să găsiți la noi lucruri care să vă placă.
drum bun si succes in ceea ce va propuneti!
am vizitat deja, cred ca e un demers ce va avea succes. pare… delicios :)! bafta multa!
No, cred ca voi o sa-mi puneti capac pana la urma. Mancare si povesti…cred ca m-am nascut pentru astea doua chestii. :) Succes!
mulțumim:-)
Succes!
Lucia, mulțumim:-)
mult succes!!!
Bucătar, mulțumim.
drum bun si la cat mai multe retete ;)
Drum bun si sine unse (cu unt :) ), draga Adi!
Voi fi prin preajma, sa nu ratez vreo bunatate…
Salutari!
Cristina, mulțumesc:), o noapte frumoasă.
Ioana, mulțumim.
Mult succes!
Bafta!
Heheheeei ! Bafta ! Si sa facem casa buna (Dietetik + Ebucataria = love) :)
Radu, mulțumim
Pietricel, love is păstă tăt! :-)
Sunt „prospatura” pe acest blog – bine v-am gasit pe toti! Spor si succes!
Drum bun! Si multumiri!
Bun venit, Victor.
Drum bun!
Alex, mulțam. Trebuie să vorbesc cu voi, vă sun azi:-).