Pe 23 Mai, duminica viitoare adică, ne putem întâlni (chiar ar fi indicat să o facem) la Verde Cafe, în București (aici e harta cu indicații despre loc) . De la ora 13 până la ora 19 voi sta la grill pentru voi (aveți șanse bune să puteți întoarce singuri carnea pe grătar de v-o plăcea ideea) într-un maraton all you can eat. Pe grătar vor fi mereu mai multe sortimente de carne, marinate ori ba, de la caz la caz. Pentru 50 de lei veți putea lua ce și cât vă va pofti inima. Puteți zăbovi la umbră de copac, primiți o bere ori o limonadă din partea casei, vorbim, ne împrietenim și mâncăm bine. Garniturile or fi, de bună seamă, tot la grill. Diverse legume, condimentate cu grijă și ele. Pentru înscrieri și rezervări (oarecum obligatorii, pentru că-i greu să organizezi un meniu all you can eat fără surprize dacă nu poți estima numărul mesenilor) cercetați cu încredere [email protected] și 0731 308 823. Aruncați o privire mai jos pentru a vă face o idee despre ce veți putea mânca acolo:
Mușchiuleț în crustă de mirodenii
Bomba grill. Bacon învelit în carne învelită-n bacon.
Piept de pui marinat cu coriandru
Pulpă de porc marinată cu dafin și rozmarin
Și or mai fi și altele, așa că, de aveți vreme, vă poftim cu drag la masă. Și noi, și partenerii media, Dietetik.ro.
Să nu uit: grătarele pe care voi găti sunt Weber, oferite de Grillshop.
Salut Adi,
Ce fel de bere ? Au si bere nefiltrata ? Si de care pita ?
Alex, bănuiesc că astea-s detaliile care te vor convinge să vii ori ba, mâncarea de pe grill e nesemnificativă.-)
vii si cu gratarul minune sau te adaptezi local? ca tare as vrea sa-l vad in actiune :))
Florin, cu un pic de noroc, o să am acolo câteva grătare de la Grillshop:-)
nu dai reteta pentru „Bomba grill” :-) ?… sa o facem si noi acasa :D
dane, dane, rar mă citești, văd:-)). intră tu la „uscături” și caută rețeta. e acolo de două săptămâni.
uite cum din pricina de unguri, ratez eu prima lectie de „grill hadean-style”.
Prazul nu se frige la gratar. pentru ca NU se preteaza.
Are gust de cauciuc, dupa.
Nu ma credeti, frigeti praz. Vrobim dupa.
Radu
Radu, prietenii mei care au mâncat praz pe grill te pot contrazice. Chiar și eu te pot contrazice. Am făcut de multe ori. Habar n-am ce i-ai făcut tu de avea gust de cauciuc.-).
Ce este inclus in cei 50 , probabil atmosfera ?!
Ce sortimente de carne vor fi pe gratar?
Mada
Mada, și atmosfera, dar mai mult decât atât. Nu știu dacă te-ai uitat la postarea de mai sus, presupun că nu, din moment ce întrebi. Avem tot ce scrie în postare și poți mânca atâta cât poți înghiți:).
Ce departe-i Bucurestiul ! La Baia Mare cand vii ?
Mari, eu am încercat, încă mai caut locul în care să gătesc.
Adi,
eu zic sa nu il lasi pe Nicu de la infodeltaro (si din DreamTeamRO) sa vina la all-you-can-eat, ca sigur iesi in pierdere :D :))))))))
omule, mi-ai facut o pofta cu pozele alea :)
as vrea foarte tare sa nu mai vii la bucuresti cand sunt eu la sibiu si sa nu te mai duci la sibiu cand sunt eu la bucuresti. insist chiar! :D
PS si termina’te cu porcariile astea! :p
Ruxa :-)))
Adi, nu te lasa intimidat de Stefan :))
Nu promit, dar parca mi-as face drum maine sa gust din bucatele gatite de tine…