Cook’NRolla 9 ne aduce nouă…o rețetă de gulaș. Am făcut gulaș de câteva sute de ori, aproape de fiecare dată altfel. Puteți vedea acum versiunea de săptămâna asta:
si eu tot experimentez cu Gulasul asta…imi place tare mult mancarea asta…la ceaun afara ii ceva…pfuuu….eu mai pun si 2-3-4 maini de ciuperci…mi-ai facut pofta…in weekend un fel de BOB GULAS…cu de toate…
Abia acum am reusit sa vad si eu Cook’n’rolla de saptamana asta. Am avut banchetul de final de faculatate asa ca au ramas pe planul doi poftele culinare. Dar duminica viitoare o sa fac pt prima oara Gulas pt ca acum am in sfarsit curaj sa-l incerc. Foarte bine explicat si arata extraordionar. Mai ca simt mirosul prin ecran! :)) Si mi se par extraordinare ideile cu ardeii copti si lipsa cartofilor :) Dupa Gulas – Beouf Bourguignon :D
Felicitari pentru reteta. Azi am incercat-o si sunt multumita de ceea ce a iesit. Spre deosebire de tine in loc de galuste razalite eu am folosit acelas aluat dar nu am dat pe razatoare ci efectiv am ciupit din aluat bucatica cu bucatita (trebuie sa fie bucati mici de aluat ). Am fiert bucatelele in gulas. Provin dintr-o familie de slovaci si modul acesta de a face galuscute l-am invatat de la bunica. Oricum rezultatul a fost o bunatate!
Merat, succes
Reni, se aprobă, sigur. În Baia mare încerc de 2 luni să găsesc un loc, s-ar putea să mai dureze.
karla, uneori le fac și eu așa:-)
Alex, April, Daniela, mulțumesc:-)
Adi, esti foarte tare! Ai sfaturi practice, retete si stil care aminteste (nu copiaza) stilul lui Jamie. Pana acuma esti preferatul meu in acest domeniu!
si eu tot experimentez cu Gulasul asta…imi place tare mult mancarea asta…la ceaun afara ii ceva…pfuuu….eu mai pun si 2-3-4 maini de ciuperci…mi-ai facut pofta…in weekend un fel de BOB GULAS…cu de toate…
Ai uitat să spui explicit, ceva ce tu pui implicit la orice gătești sau făurești tu Adi. Ce să fie, ce să fie? Dragoste frate…
Cred că de-aia iese și bun ce faci tu.
Hai că mă duc în bucătărie să mănânc ceva, că mi-e foame…
ps. Mulțumesc
Adi draga,
Nici nu s-au uscat bine wok-urile de aseara si tu ne aburesti cu gulas !
Pot sa fac inhalatie cu aburi de gulas daca am racit putin ?
Da, ajută mult, eu așa scap de răceală:-)
Ok, dar pot să mă răcesc doar ca să simt miros de gulaș? :D
partea buna e ca asta cu mirosul se poate rezolva și fara sa racesti:-))
Jaj! Igen igen!
Foarte reuşită filmarea, că de restul …………. imi e Foameeeee !
Alex, multumesc:-)
Daca-l puneai intr-o painica veneam la Cluj; in farfurie nu ma atrage! :P Ma crezi?
SUPERB.NO COMMENT
Cand pui suflet in ceea ce faci se vede.
E gulyas cu siguranta :D asa ca-n Maramu’
Abia acum am reusit sa vad si eu Cook’n’rolla de saptamana asta. Am avut banchetul de final de faculatate asa ca au ramas pe planul doi poftele culinare. Dar duminica viitoare o sa fac pt prima oara Gulas pt ca acum am in sfarsit curaj sa-l incerc. Foarte bine explicat si arata extraordionar. Mai ca simt mirosul prin ecran! :)) Si mi se par extraordinare ideile cu ardeii copti si lipsa cartofilor :) Dupa Gulas – Beouf Bourguignon :D
Voi face intocmai dar voi pune cartofi in loc de razalai!! Se aproba? :p Si insist: pe la Baia Mare cand faci un demo ? Succes!
Si mai am o intrebare nerusinata: ce melodie e pe fundal la filmare :p
Felicitari pentru reteta. Azi am incercat-o si sunt multumita de ceea ce a iesit. Spre deosebire de tine in loc de galuste razalite eu am folosit acelas aluat dar nu am dat pe razatoare ci efectiv am ciupit din aluat bucatica cu bucatita (trebuie sa fie bucati mici de aluat ). Am fiert bucatelele in gulas. Provin dintr-o familie de slovaci si modul acesta de a face galuscute l-am invatat de la bunica. Oricum rezultatul a fost o bunatate!
Merat, succes
Reni, se aprobă, sigur. În Baia mare încerc de 2 luni să găsesc un loc, s-ar putea să mai dureze.
karla, uneori le fac și eu așa:-)
Alex, April, Daniela, mulțumesc:-)
na, ce sa zic eu acuma?! oare nu e clar deja ca asta e mancarea mea favorita :))? bravo, reusit episod!
Zazuza, multumesc:-)
Adi … un mic secret la gulasul tau … prajeste putin chimenul , ii va da un gust deosebit. Dar oricum arat fff bine
Adi, esti foarte tare! Ai sfaturi practice, retete si stil care aminteste (nu copiaza) stilul lui Jamie. Pana acuma esti preferatul meu in acest domeniu!
Andrei, mulțam fain. Am recunoscut mereu că Jamie e un model pentru mine dar nu e singurul:-).
Nu mai merge reteta de gulas de pe trilulilu :(
Mai poate fi gasita si pe YT?