Ioi mamaaaaaaaaa atata haleala si voi n-ati apucat sa o gustati !!! Mare inghesuiala pe la Cluj…
No oricum felicitari pentru tate medaliile si la anu, musai CUPA !!!
Sper ca azi sa apucati macar un pui din cei…210 !!! Pofta buna si…sa nu ne uiti si cu alte poze si vorbe…apetisante !
BRAVOS !
Imi pare rau ca am ratat ziua cea mare de la campionat, simbata am fost plecata , din pacate, din Cluj si cind m-am intors era prea tirziu si erati plecati deja, la locul vostru mai era o lada frigorifica si o soba de gatit.
Am trecut vineri in viteza pe acolo, ti-am facut si o poza, meritati toate felicitarile si toate laudele , tu si echipa ta
Hallo,
Citind cateva articole scrise de dv. ma incumet sa pun pe ” hartie” cele cateva ganduri de admiratie si mandrie. In calitate de ardeleanca 100%! Felicitari!
Cam departe de casa, ma delectez sa citesc articolele dv. Ca tare fain mai scrieti.
O zi frumoasa
Katze
Mdaaaa, mancarurile de care vorbesti sunt intocmai cele prescrise de medic :)))))))) Felicitari!!!!!!!
Ioi mamaaaaaaaaa atata haleala si voi n-ati apucat sa o gustati !!! Mare inghesuiala pe la Cluj…
No oricum felicitari pentru tate medaliile si la anu, musai CUPA !!!
Sper ca azi sa apucati macar un pui din cei…210 !!! Pofta buna si…sa nu ne uiti si cu alte poze si vorbe…apetisante !
BRAVOS !
Multumesc Adi .
Voi dedica un capitol pe noge.ro cu toate foto din concurs sa vada cine-o vrea ce ati facut pe acolo.
Felicitari ! si Spor !
Azi voi face sa ajunga la tine foto pt blog sa potolesti din curiozitatea prietenilor !
Dorin
Fain rau, dar mai bine nu ma uit! Vreau retete numai de cărnuri si salate!
Simona, rețetele vin în curând:-)
Imi pare rau ca am ratat ziua cea mare de la campionat, simbata am fost plecata , din pacate, din Cluj si cind m-am intors era prea tirziu si erati plecati deja, la locul vostru mai era o lada frigorifica si o soba de gatit.
Am trecut vineri in viteza pe acolo, ti-am facut si o poza, meritati toate felicitarile si toate laudele , tu si echipa ta
Felicitari pt tot ce ati facut si pt locurile ocupate!
Sincere felicitari!!!
Felicitari pt ideea cu mancare a’ la Roma antica si pt rezultate! Mie rata cu sos de sfecla rosie imi suna a paradis culinar.
Meda,ideea e a lui Mircea Groza iar rețetele tot de el au fost culese și prelucrate:-)
Adi,ar fi grozav daca ai pune pe blog retetele de la Campionat ,in special tocanita de creste…Marcel
Hallo,
Citind cateva articole scrise de dv. ma incumet sa pun pe ” hartie” cele cateva ganduri de admiratie si mandrie. In calitate de ardeleanca 100%! Felicitari!
Cam departe de casa, ma delectez sa citesc articolele dv. Ca tare fain mai scrieti.
O zi frumoasa
Katze