Am ales internii adihadean.ro

455

Dragii mei, vă eram dator cu deznodământul concursului „Se caută interni la adihadean.ro”. Cei trei finaliști selectați de mine au acceptat, deja, provocarea lansată. În perioada următoare, veți avea ocazia să le descoperiți și voi potențialul pe care eu l-am intuit în ei.
Vă invit să citiți cine sunt oamenii din spatele rețetelor câștigătoare (ordinea prezentării este total aleatoare).

1. COSTIN BARBUTZ 

DSC_0059

„M-am născut. Trăiesc în Timișoara și sunt contemporan cu mine și cu alte personalități.
Am deschis prima oară ochii în Alba-Iulia acum 39 de ani, lângă o mamă din Buzăul montan și un tată din Aradul urban. Am crescut în Câmpulung Muscel, am făcut școala în Galați, de unde am plecat absolvent de flaut la clasa lui Dumitru Grigoraș. Logic, am făcut Facultatea de Drept în București. Am lucrat pe unde am fost primit, până am constatat că practicarea dreptului în România e un fapt strâmb.
Mi-am reașezat coloana vertebrală în iubitul Câmpulung, de unde am fost extras de amor și trimis la Timișoara.
Sunt fotograf de produs, axat pe zona restaurantelor, barurilor și hotelurilor și mă ocup de marketing on-line pentru același tip de locații, fiind post-universitar școlit în managementul și marketing-ul industriei ospitalității.
Am trăit preponderent în bucătărie și pe coclauri, provenind dintr-o familie de preoți la a șaptea generație, pe parte maternă și vânători, pescari și măcelari, pe partea întunecată.
Puteți vedea și citi poveștile mele culinare pe pagina de Facebook 16 minutes & guests, imposibilă fără iubita mea și soție, Silvia și fără ajutorul PR-ului Raluca Pușcău”.

Descoperă rețeta de Gușă cu boia, slană cu usturoi a lui Costin

slăninută

2. Banu Mircea Nicolae

Poza profil

„Acum doi ani jumate, la scurt timp după ce am declinat oferta din partea MIT pentru a coordona programul de cercetare aerospaţial pentru următorul deceniu şi după ce l-am refuzat personal pe Putin, care venise din vasta Rusie să mă recruteze în FSB, m-am decis să devin cofetar. Alegere înţeleaptă, dat fiind că ingineri aerospaţiali şi spioni găseşti pe toate drumurile şi prin toate AJOFM-urile, pe când de cofetari ducem lipsă. Sunt un autodidact ordonat, antisocial de ocazie, sociopat amator, arogant incurabil, cinic ironic, agnostic raţionalist şi tot ce e mai rău pe pământ. Contrar celorlalţi din breasla mea, care cică pun suflet în prăjiturile lor căci altfel nu ies, eu le fac cu ură şi-mi ies foarte bune. Sunt Mircea Banu, am 26 de ani şi sunt quasicofetar la Zexe Cofeturi. O să mai auziţi de mine…”

Descoperă rețeta de Cozonac împleticit trimisă de Mircea

cozonac 1

3. Iliescu Oana Olguța

unnamed

„Mă numesc Olguța, am 25 de ani și o mare pasiune pentru deserturi și cofetărie. Deși jurnalist la bază, din 2012 sunt cofetar cu diplomă și blogger culinar, autoarea blogului Pastry Workshop – www.pastry-workshop.com Am descoperit dulciurile la scurt timp după ce m-am apucat de gătit și m-am îndrăgostit iremediabil de felul în care cofetăria combină ingredientele, de știința din spatele rețetelor, de mousse și glazuri lucioase, de ciocolată și infinitele modalități de a o folosi. Am găsit în cofetărie ceea ce îmi aduce împlinire din punct de vedere profesional și în același timp, o mare provocare, căci nu e zi în care să nu ai posibilitatea să înveți si să experimentezi ceva nou. Viața mea gravitează între cofetărie, blog și fiul meu care e cel mai mare fan al prăjiturilor mele. În plus, de curând am descoperit o nouă pasiune – fotografia culinară – și încerc să le combin pe toate într-un stil de viață sănătos și plin de satisfacții”.

Descoperă rețeta de Tort cu mere și condimente de turtă dulce trimisă de Oana Olguța

apple gingerbread cake-1-13b (1)

Ei sunt cei care, începând cu luna martie, vor completa spațiul adihadean.ro cu postările lor. Vor avea de gătit pe o temă dată, care le va fi comunicată pentru fiecare postare și se vor strădui se ne inspire cu preparatele alese și cu modalitatea lor originală de abordare a temei oferite. Dacă toate lucrurile decurg bine, colaborarea va dura un an de zile.
Cam asta, despre interni. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Multe felicitari celor 3 interni si la proiecte cat mai multe si mai frumoase! Se pare ca nu se pricep doar la gatit, ci si la povestit :) Abia astept sa vad de ce fel de provocari vor avea parte! :)

  2. Mult succes noilor interni si asteptam cu nerabdare sa auzim povestirile si retetele lor. Toate cele bune! Nico

  3. Dragă Adi, ţi-ai găsit ortaci pe cinste, îmi plac toţi, dar în special Costin. Are un stil atât de viu şi nonşalant… o să îl caut la Timişoara să încerc să îl cunosc mai bine.
    Spor la treabă şi succes în toate proiectele tale !!!

  4. Sa fie intr-un ceas bun si felicitari internilor! De-abia astept postarile lor.

  5. Boboc Mihai says:

    Felicitari. Asteptam preparatele.

  6. Boboc Mihai says:

    Poate pe 1 ceva asa ca de Martisor, ceva de primavara,iar pe 8 ceva pentru Mame.

  7. Felicitari Olguta! Nu m-am indoit nici o secunda ca vei fi finalista aleasa! Talentul, pasiunea si creativitatea ta vor face sa ai o cariera de succes in domeniile iubite de tine!
    Felicitari Adi Hadean pentru alegera facuta! Sunt foarte sigura ca Olguta iti va depasi asteptarile.
    Imi plac si celelate doua alegeri, care ne vor inspira si aduce incantare de acum incolo, de asemenea!

    Felicitari tuturor internilor si mult succes in noua misiune!

  8. Felicitari tuturor !
    Sa faceti multe bunatati cu care sa ne rasfatati !
    Asa cum va invata Adi Hadean si cum stiti voi…
    Va doresc mult succes !

  9. Imi plac mult,au acel ceva pe care mi-as fi dorit sa il am si eu.Felicitari!Succes

  10. Felicitari! Am ghicit 2 din 3 – baietii. Olguta, go girl!

  11. dana mihai says:

    Buna ziua,
    o propunere un pic ciudata…locuiesc in Copenhaga si o amica a mea are nevoie de „european chefs” pentru un sushi restaurant. Imi poti recomanda pe cineva care vorbeste engleza si ar vrea sa locuiasca in Copenhaga? sau poate o scoala de cooking din Romania de unde sa pot contacta citeva persoane?
    Multumesc,
    Dana

  12. Felicitari internilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close