Nu vă spun mare lucru azi. Ne-am trezit, am mâncat, ne pregătim să plecăm spre sala de festivități în care se va ține deschiderea festivalului Mars en Braconne. Vom găti pentru 200 de persoane. Bufet rece. Multe afumături, brânzeturi românești, pastrame, cârnați de casă, jumări, prăjituri țărănești și alte lucruri despre care vom da socoteală după ziua de azi. Măine, dacă vremea va ține cu noi, vom executa o șarjă de grătare de tot felul. Tot ce mai vreau să vă spun acum e că aici a venit primăvara. Să fiți sănătoși și să vină și la voi cât mai iute.
Neaţa Adi:) şi-n Germania au început să apară floricele:D În Ro zăpada încă mai pândeşte pe la colţuri. Weekend frumos să ai.
Si la noi, in Bihor, se insinueaza domnisoara primavara. E soare, caldut si bine. Floricele doar in ghivece, deocamdata.
Spor la uimit francezii! :)
superb !!
more photos ! ;)
Vine,Adi,vine si la noi! Mai greu,dar apare ea! Azi,12 martie,am stat mult pe afara si ne-am bucurat de soarele caldut!
Ei, de data asta iarba arată mult mai bine dacât bucatele :)
spor la treaba si sa va simtiti bine:-))
http://www.vidup.de/v/Jwopc/
Inveseleste-te:)))
Frumoase poze ! Să aveţi vreme frumoasă tot timpul şi să-i uimiţi pe francezi cu ceea ce veţi găti ! Succes!
mulțumesc:)
Dati-i gata pe francezi cu bucataria romaneasca! Aratati-le ce inseamna „a manca sanatos”!Sedere faina si distractie placuta!
Foarte frumoase pozele, redau calmul locului. Ma insel?
Succes azi!
Faine poze!
Spor la treaba si mult succes!
cat mi-e de dor de Franta! pupa-i pe toti pe-acolo din partea noastra :) pe la jumatea lui aprilie venim si noi :))
si francezii tot cartofi prajiti cu friptura? sau era piure?
cartofi întregi, fierți, cu vită în sos de vin. dar despre mâncarea locală, într-un episod viitor:).