Lucrurile pe care le-am pus mai jos se găsesc în meniul restaurantului Hills din Bistrița, meniu pe care, cu bucurie vă spun, l-am alcătuit. Abia aștept deschiderea restaurantului, să văd reacția publicului la mâncare (altfel, să știți că toate rețetele au fost testate înainte de a intra în meniu). Nu vă dau rețetele, vă dau doar ideile, pe de o parte pentru a vă anunța că Hills e un loc pe care va trebui să-l puneți pe harta locurilor cu mâncare bună din Bistrița și pe de altă parte pentru că e posibil să nu mâncați miel de Paști da-i la fel de posibi să vreți să mâncați lucruri interesante și poate vă ajută ideile mele. Dacă nu ne mai vedem pe aici, să aveți parte de o Sărbătoare liniștită. Să fiți sănătoși.
O gustare cu brânzeturi, tartar de roșii și pastă de măsline.
Coaste coapte cu legume zdrobite cu unt și un incredibil de bun sos pe care l-am făcut prima dată pentru aceste coaste (nu veți mai găsi sosul acesta nicăieri iar rețeta-i grozav de secretă).
Salată de fasole cu roșii uscate și mușchi de porc copt, aromat bine.
Ceafă cu cartofi la grătar, sos roșu și emulsie de pătrunjel.
Cotlet de porc învelit n prosciutto crudo cu sos de ciuperci și legume trase la tigaie cu cimbru.
Mușchi de porc în crustă verde cu tartar de roșii și fasole bătută.
Suna bine, adresa din Bistrita te rog!
Sarbatori fericite!
Asa inainte de Paste, imi faci in ciuda cu pozele astea. Pe cand deja sunt in curs de preparare traditionalele mancaruri :))
Imi place foarte mult prezentarea ultimei poze, bravo.
Cel mai greu va fi ptr. cei de la restaurantul din Bistrita sa pastreze calitatea (in sine dar si vizuala) felurilor si dupa ce nu mai esti cu ei acolo…asta e hiba mare cand lucrezi ptr. altcineva. Sper insa sa fie oameni seriosi.
Sarbatori Fericite, Adi!