V-am arătat desertul cu caramel pe care l-am făcut acum câteva zile. După ce a petrecut el o noapte și o zi în frigider, m-am pomenit cu niște resturi (ați văzut că l-am pus în carafă) nu grozav de aspectuoase dar grozav de gustoase. Trebuia să se întâmple ceva interesant cu ele. Și s-a întâmplat.
Am pus desertul cu caramel, pișcot și levănțică în shot-uri. Am bătut 4 linguri de smântână fermentată, grasă, cu două linguri de zahăr și semințele dintr-o păstaie de vanilie. Am obținut o frișcă subțire, acrișoară și aromată. Am pus frișcă peste primul strat de desert.
Am tăiat căpșune în sferturi, am pus câte un sfert în fiecare shot, am acoperit cu desert de caramel, iar cu frișcă și la urmă iar căpșune.
Zece shot-uri de efect. Bune pentru o petrecere cu prietenii în grădină.
Hm! Iar ne omori de dimineata cu chestii apetisante! Si eu care sunt la un ceai de mango cu covrigi…
Fiind sezon la capsuni, asteptam cu nerabdare mai multe retete de deserturi buuuneeee:)
adi, nu esti tu dragut sa pui si o reteta de tort? Unul cu cioco bun, asa ca pt o aniversare de copil. Sunt in pana de idei si tare as vrea sa citesc o reteta de-a ta cap-coada, pt tort.
Merci.
De retinut treaba. Le-am facut cu zahar azi :D
waw , minunat de bun , sa aveti pofta.
Imi puteti spune un nume de smantana acra si de unde pot lua?
Ar fi fost frumos sa se specifice si detaliile astea…