Se întâmplă uneori ca musafirii să nu facă față și să-mi rămână câte o bucată de friptură penru a doua zi (sigur, glumesc un pic, nu-i concurs de mâncat și e înțelept să eviți mâncatul peste măsură). Valorific friptura rămasă fie în sandwich-uri fie în salate ori poate o combin cu un sos ușor și se regăsește pe aceeași farfurie cu o mână de paste. De data asta a ieșit o salată.
Partea bună e că într-o salată poți pune aproape orice. Eu am avut în frigider parmezan, mozzarella, busuioc proaspăt.
Și o pungă de salată amestecată pe care am spălat-o și zvântat-o.
Am stors zeamă de lime peste salată, am turnat puțin ulei de măsline extravirgin, am condimentat cu sare și piper și am amestecat.
Am făcut fâșii de parmezan pe care le-am împrăștiat peste salată (trebuie să vă mai spun că am amestecat roșiile și bucățile de mozzarella în salată?).
Friptura poate fi făcută fâșii și amestecată și ea cu salata ori poate fi lăsată alături, după dorință.
Ce ziceți?
Să fiți sănătoși.
buna ideea, sa aveti pofta !!!!
te tuc ma hadene. mai da un zvon cand apari prin Bucale, ca tre neaparat sa te vad sa imi dai vreo 25 de retete
arata bine.
superbe fotografii, delicioasa salata! Sa va fie de bine:)
Tito ce zice? se impaca cu frunzele?
Tito le cam alege:)
ce sa mai zic…arata delicios
Adi, am uitat să-ți spun: gătesc demult după rețetele tale. Mulțumesc.
Rareș, mulțumesc:)
Adi, dar frunzele alea rosii din salata, ce sunt ?
zina, tot salată:)