Ultimul meu proiect înainte de o vacanță pe care mi-o doresc măcar la fel de lungă ca aceea de anul trecut, mă duce în Făget, undeva deasupra Clujului, la Sunny Hill – Vila Tușa. Am avut câteva întâlniri cu proprietarii, le-am făcut câteva propuneri, ne-am înțeles și am trecut la treabă. Am conceput un meniu mai scurt decât cel existent, unul din 20 de poziții. Mâncare cinstită, gustoasă, din ingrediente proaspete și, pe cât posibil, locale. Sunt bucuros să vă ofer selecțiuni din acest meniu:
Cremă de legume cu usturoi copt, busuioc, mentă și coriandru proaspăt, cu crutoane aromate.
Boeuf bourguignon, savuros.Plăcintă cu carne aromată cu opt mirodenii, cu cartofi bătuți cu lapte, sos de ceapă cu vin și sos de hrean.
Pulpă de rață coaptă în untura proprie cu ciuperci fripte și varză crudă cu busuioc.
Mușchiuleț de porc marinat, fript pe grătar cu rocă vulcanică, cu spumă de cartofi și sos din plante aromatice.
Pulpă de pui coaptă la foc mic, cu legume și vin roșu.
Mai sunt și altele, meniul va fi gata în câteva zile. Probabil veți putea comanda din el de la începutul lunii August. Să fiți sănătoși.
Intotdeauna am mancat cu placere la Vila Tusa, de departe se vede mana profesionistilor!
In curand voi incerca propunerile tale…cu siguranta foarte inspirate.
multumesc frumos
Din punctul meu de vedere totul e FOARTE BINE. Felicitari sincere!
mmmm foarte apetisant totul!!
Domnul Hădean sunteți GE-NI-AL!
TOT RESPECTUL!