Acum un an scriam despre restaurantul Graf din Oradea. Deși am mai trecut prin Oradea în ultimele 365 de zile, n-am mai apucat să trec pe la prietenii mei de la Graf. Am fost ieri însă. Am mâncat acolo de prânz. M-am bucurat să constat că unele lucruri nu se schimbă. Mă refer la grija pentru mâncarea din farfurie și implicit pentru clientul care plătește pentru a mânca acolo. Nu o să mă lansez în aprecieri acum, vă recomand doar cu drag și căldură să treceți măcar o dată pe acolo (prețurile sunt mai mici decât ai crede când te gândești la un restaurant de top) și să mâncați. Eventual să beți un vin (selecția e făcută cu cap). Mai jos o să găsiți poze cu ce am mâncat acolo.
O gustare din partea casei: granita de aperol și măsline cu oregano.
O gustare rece, cu adevărat răcoritoare: terină de roșii cu vinete.
Gustare caldă: foie gras cu pere înăbușite-n vin de Tokaji.
Cotlet de Mangalica cu gru de cacao (fript pe grătar cu jar de lemne) și cartofi gratinați.
Un desert (căutați-l pe site)
La revedere
Intradevar asa este am avut o cununie civila acolo de vis si zile de nastere tot acolo. Ne bucura ca exista asa ceva in Oradea pentru a putea tine stacheta cat mai sus. De cand am fost acolo nu mai vreau alt serviciu in alta parte mai prost prefer sa nu ma duc.
O zi faina.
as da o fuga pana la Oradea numa’ sa le gust ….
Merci de pont , zbor lin si multe reusite.
Bravo lor ! Si multam pentru informarea noastra despre existenta unor asemenea locuri cu oameni talentati !!
Foarte misto recomandarea ta :) eu mai stiu unul unde se organizeaza doar evenimente – Pallazo,iar tipul care e bucatar acolo e foaarte misto si inoveaza foarte mult in meniuri. Am mancat acolo o super dupa crema de sparanghel cu creveti. Si pentru ca tot ne-ai provocat la recomandari, am mancat extrem de bine in Constanta,la restaurantul Queen Elisabeth :)
mulțumesc:)
Sergiana in Brasov e o alegere excelenta. servirea este ireprosabila, iar mancarea foarte gustoasa.
http://www.sergianagrup.ro/restaurante/restaurantul-sergiana-brasov.aspx