aha. La voi la cluj pilula e fasolea „copata” de conserva :D
simpla reteta. io orcum as fi mers pe varianta „maronit carnea”. E ceva mai nesanatoasa (Desi puii din comert sunt mai najp decat porcu), dar sanatos si gustos nu s-a inventat
Arata foarte bine. De obicei pregatesc astfel puiul, la cuptor, cu multe legume. Insa ii adaug patrunjelul sau mararul la sfarsit dupa ce opresc focul. Imi place mai mult aroma lor asa. :)
Ca bonus: carnea ramane astfel preparata foarte frageda, chiar daca vb de un pui cumparat sau de o gaina de curte :)
rosii taiate in 6 sferturi :D
în matrix se poate orice:)
aha. La voi la cluj pilula e fasolea „copata” de conserva :D
simpla reteta. io orcum as fi mers pe varianta „maronit carnea”. E ceva mai nesanatoasa (Desi puii din comert sunt mai najp decat porcu), dar sanatos si gustos nu s-a inventat
păi, practic, coaptă e, că o fierb în vase cu presiune.
Arata foarte bine. De obicei pregatesc astfel puiul, la cuptor, cu multe legume. Insa ii adaug patrunjelul sau mararul la sfarsit dupa ce opresc focul. Imi place mai mult aroma lor asa. :)
Ca bonus: carnea ramane astfel preparata foarte frageda, chiar daca vb de un pui cumparat sau de o gaina de curte :)