Concurs pe Facebook cu premiu de la Grillshop

224

Partenerii mei de la Grillshop au inițiat un concurs pe Facebook și, firește, au și un premiu. Ca să ajungeți la premiu, grătarul Pizzoni pe care-l vedeți în pozele de mai jos, trebuie mai întâi să aveți cont pe Facebook (se face cât ai zice pește) și mai apoi să participați la concurs. Ce trebuie să faceți? Să gătiți, de bună seamă. Să faceți o mâncare pe grill sau la cuptor, să faceți poze clare cu mâncarea și cu voi în timp ce gătiți și să postați pozele pe Facebook cu link la Clubul Grataragiilor. Cel care adună cele mai multe comentarii la poze ia premiul. Concursul e valabil până în data de 28 Iulie 2010. Vă doresc succes.

Join the Conversation

 1. Am postat doua dintre retetele pe care le-am facut pt iYli.ro. Treaba e ca nu sunt nici eu si nici Marco in poze. Catelul nu stie sa ne faca poze cand gatim separat….Succes tuturor! :)

 2. Interensat grill , pare destul de fiabil .. I want one of those … :)))

  PS: care e amator si vrea o jucarie noua, bagti-va ca astia arunca cu bani calumea un gratar dasta e vreo 1000 de lei :|

 3. nu am inteles urmatorul lucru: pozele trebuie sa fie de la un gratar sau orice gateala?

  1. adihadean Author says:

   Diana, după cum scrie în text, pozele trebuie să fie la o mâncare făcută pe grill sau la cuptor, să apari în ele când gătești și să fie clare:-).

 4. hai ca am reusit sa ma „impozez” singura cu gratarul din bucatarie pe care imi fac in fiecare zi portia de gratar pt dieta. ::))

  1. adihadean Author says:

   Go iyli! :-)

 5. Gata si concursul acesta! Avem un mare castigator: Cristi Grigorov cu reteta http://www.facebook.com/group.php?gid=122786744398151&v=app_2344061033#!/album.php?aid=198116&id=686933394&ref=mf

  Multumim pentru sprijin Adi!

  1. adihadean Author says:

   Cu drag. Felicitări câștigătorului și celorlalți participanți:-).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close