Gazpacho de roșii verzi

250

De fiecare dată când îmi vizitez părinții, plec de acolo cu geanta plină. Ca oricine, când vine de acasă. Și de data aceasta m-am aprovizionat cu diverse legume și fructe de sezon. Anul acesta, ai mei au pus roșiile în grădină ceva mai târziu și încă sunt verzi. Dar tot nu le-am ignorat. Am avut ideea să prepar un gazpacho din roșii verzi.

gazpacho (2)
Pe scurt, gazpacho este o supă din legume crude, care se consumă rece. Ce poate fi mai potrivit vara?

Am folosit 4-5 roșii verzi, mărișoare, 3 castraveți, 1 avocado, 1 ceapă mică, câteva frunze de mentă proaspătă.

etape gazpacho (1)

Pentru început, am tăiat cuburi legumele și le-am pus într-un bol cu pereții înalți. Folosind blender-ul de mână, am făcut un piure.

etape gazpacho (2)

Am adăugat sucul de la o limetă, sare, puțin coriandru, 2 căței de usturoi zdrobiți și puțin piper. Am amestecat bine și am dat la rece.

Este o supă extrem de racoroasă și poate fi personalizată ușor, în funcție de gustul fiecăruia.

gazpacho (4)

 Text&Foto: Aura Crăciun

Bake-Up Artist

www.bakeupartist.com

alist

Join the Conversation

  1. trambitas says:

    Esti grozav si in scris,si in gatit.Multumesc,acum citesc cartea 24 centimetri…..capitol aicarteaiparte ma uns pe suflet.Continui cu celelalte…..Numai bine iti doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close