Liviu Tudoran – Noul intern pe adihadean.ro

131

Liviu este noul intern care, în următoarele luni, va scrie rețete pe adihadean.ro. Zice că e un om tare curios și experimentează mult în bucătărie. Eu sunt curios să văd ce idei are.

„Salut! Eu sunt Liviu și fac parte din grupul celor îndrăgostiți de mâncare. Am multe curiozități culinare, un șorț, un cuțit și o cameră video and I’m not afraid to use them. 

Am început blog-ul Sunday Chef în 2014. Dintr-o joacă. De regulă, îmi petrec duminicile în familia alternativă – cu prietenii. Și, inspirați de diverse emisiuni culinare, ne-am împărțit în echipe și ne-am întrecut în rețete nebune câteva săptămâni la rând. A fost o idee delicioasă pe care am documentat-o la începuturi, aici, online! Anii au trecut, prietenii au rămas, dar entuziasmul în bucătărie îl duc doar eu mai departe.

Am fost mereu un auto-didact și așa procedez și cu mâncarea. De la simplu la complicat, totul se poate învăța, atât timp cât ai răbdare și deschidere. Când mă apuc de ceva nou, îmi place să merg în profunzime. Din acest motiv, după ce am încercat să fac prima oară pâine cu maia (and I failed!), știam că nu o să mă opresc până nu o să știu cât mai multe. 

Prin conținutul pe care îl fac vreau să îi inspir și pe alții să se ridice de pe canapea și să intre în bucătărie. Gătitul este terapie, mood-booster și poate deveni și pasiune.

Blog-ul meu nu este unul de cooking, este un spațiu de joacă și experimente.” 

Liviu

Sunday Chef

Join the Conversation

  1. Felicitari Adi Hadean si succes Liviu.

  2. Felicitari Adi Hadean.Succes Liviu.

  3. Sa nu uiti si de noi, cei profani in ale gatitului. Mai vrem sa facem si noi din cand in cand cate o surpriza culinara oamenilor dragi si peste tot gasesti doar retete unde ar trebui sa ai 5 facultati ca sa iti iasa ceva… :) Stima!

  4. Asteptam cu mare drag!Mult succes ii dorim!!

  5. Felicitari Adi Hadean si succes Liviu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close