Sunt tentat să scriu o poveste cu amintiri din copilărie, dar știu că dacă încep așa, mă voi întinde peste limita timpului pe care-l am la dispoziție în dimineața asta (am început filmările la Masterchef, datoria mă cheamă-n altă parte). Vă spun doar atât: cucuruzul fript, copt de fapt, mi-a amintit de tata și m-a mai apropiat de fiul meu, în măsura în care poți să te apropii de o făptură cu care simți că ești una/unul. Pentru voi am pe scurt etapele preparării:
-desfrunzește știuleții în proporție de 80%
-pune-i în cuptorul încins, sub serpentina înroșită dacă ai cuptor electric, în partea de sus a cuptorului dacă ai cuptor pe gaz (ar fi bine să treacă de 200 de grade Celsius)
-rotește știuleții pe măsură ce se colorează și unge-i constant cu unt sărat
-mai presară fulgi de ardei iute, măcar pe cei pe care nu-i dai copiilor.
Dacă ai un ulei de măsline cu trufe sau doar pastă de ciuperci cu trufe, unge știuleții înainte să-i mănânci. Se transformă într-un vis gustos.
Atât. Să fiți sănătoși.
Abia astept sa inceapa noul sezon de Masterchef! Mi-a placut foarte mult sezonul trecut si ce ati transmis precum echipa si am apreciat faptul ca ati gatit si voi.
Delicios!
https://www.facebook.com/Pancota?fref=ts
Wow, super!