Câștigă o lecție de gătit în Thailanda!

256

M-am împrietenit cu TAT (Tourism Authority of Thailand) cu ocazia expediției asiatice pe care am pus-o la cale și am dus-o la capăt cu Răzvan Marc. Oamenii de acolo au fost mai mult decât simpatici și mai mult decât folositori, ajutându-ne cu tot ce au putut. M-am întrebat adesea dacă și cum voi putea să-i răsplătesc vreodată. Sigur, ei n-au nevoie de mine, dar mă gândesc că dacă pot să popularizez unele dintre lucrurile faine pe care le fac ei, mă pot face și eu de folos, măcar din când în când.

thay marketAflați dară, dragii mei, că TAT Balkans Office organizează un concurs culinar pentru cei pasionați de bucătăria thay. Concursul va avea loc pe data de 4 Octombrie 2013.

thay

În concurs se pot înscrie atât amatori cât şi bucătari profesionişti. Înscrierile pentru competiţie sunt deschise până la data de 27 Septembrie 2013, iar regulamentul de concurs şi formularul de înscriere se regăsesc pe site-ul Roberto’s: www.robertos.ro şi pe site-ul TAT: www.thailanda.ro

asian

Dupa etapa iniţială de înscrieri, un juriu compus din reprezentanţi ai TAT, Roberto´s şi reprezentanţi media, va alege 6 finalişti care vor participa la competiţia culinară din data de 4 Octombrie, competiţie ce va avea loc în cadrul restaurantului Roberto’s, la Athenee Palace Hilton şi constă în pregătirea de către concurenţi a unui preparat thailandez – Thai Green Curry, sub supravegherea unui chef thailandez. Concurenţii trebuie să caute şi să aducă ingredientele ei înşişi (toate ingredientele pot fi obţinute în Bucureşti, în magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regăsesc în regulamentul de concurs (ca să nu mai spun că Google poate fi o resursă bună – apropo, e posibil să am și eu măcar o rețetă de thay green curry pe blog, vă sugerez să cercetați).

 bk

Concurenţii au şansa de a câştiga un curs de gătit în Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucureşti sau un voucher de 400RON valabil într-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto’s, English Bar and Café Athenee. În continuarea concursului culinar, Restaurantul Roberto’s organizează o cină Thailandeză cu preparate tradiţionale acompaniate de vinuri româneşti şi străine, muzică şi dansuri thailandeze.

Join the Conversation

  1. Frumoasa idee. Atat ca am incercat sa ma inscriu si nu prea le merge mailul. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close