Îmi place brânza de capră. Posibil să vină treaba asta din copilărie, când mama ne dădea lapte de capră „pentru că face bine la plămâni”, ceea ce și face, între noi fie vorba. Îmi place și să postez pe blog, da’ azi n-am prea avut vreme să mă ocup de asta azi (am sărit în bocanci la 5 și un sfert, după duș, la 6 am intrat în bucătărie, la 1 am intrat într-un altundeva, la 2 am mers în „control” la o băcănie celebră a unui bun prieten (unde am băut și suc de mere) iar acum mă pregătesc să intru în altă bucătărie, alături de alți buni prieteni (sunt destul de obosit, de asta „vorbesc” mult și pe lângă subiect). Iată salata, deci:
Orice brânză de capră e bună, atâta timp cât e moale, cremoasă. Orice roșii sunt bune, atâta timp cât au gust. Orice cimbru e bun, atâta timp cât e proaspăt. Orice ulei de floarea soarelui presat la rece e bun, atâta vreme cât ții brânza de capră în el, la rece, peste noapte.
Taie roșiile mici în jumătăți. Amestecă-le cu brânza, uleiul și cimbrul.
Dacă ai chef, poți să întinzi brânza, cu ulei cu tot, pe pâine proaspătă, cu coaja crocantă. Să fii sănătos.
simpla si gustoasa , sa aveti pofta.