(PUB) Știți că nu-mi place să irosesc mâncarea (ceea ce vă doresc și vouă), și în acest sens vin azi cu o idee de reciclare. Mă rog, nu chiar reciclare, mai degrabă îmbunătățire a mâncării de ieri printr-un efort minim. Să zicem că am făcut un gulaș, ceea ce am și făcut (găsiți multe rețete aici, pe blog) din care am mâncat bine ieri și azi, da’ mai am 3-4 linguri în oală și n-aș debarasa, să zic așa. Scot mânerul Ingenio de la oală, las mâncarea fain frumos la rece până mâine dimineață. O pun la foc la ora micului dejun, și când fierbe sparg un ou în oală. Pun un capac pentru două minute, apoi cam mănânc cu poftă și sens, mai ales dacă am avut înțelepciunea de a face un gulaș picant și un ou cu gălbenuș cremos.
Să fiți sănătoși!
Ce ar trebui sa fac sa nu mai am reclama cu carne Meatic la fiecare zece secunde pe ecran. Locuiesc in strainatate asa ca nici vorba sa cumpar si imi strica placerea de a urmari blogul.