Meniul meu de șapte zile la Camino

160

Dragii mei, am reușit ca de azi ză introducem primul meu meniu de șapte zile la Camino (Cluj, Piața Muzeului 4). E o foaie cu trei feluri independente în meniul localului. Foaia se schimbă (sună cumva asta) în fiecare zi de Miercuri. Puteți cere oricare dintre cele trei feluri, până la ora 23, ora de închidere a bucătăriei. Săptămâna asta am pus zama de cartofi cu afumătură (clasic de Ardeal), confit de porc (porc copt încet, 4-5 cceasuri, în untura proprie) cu cartofi sotați în unt (plus ceapă și pătrunjel) și castraveți murați și o plăcintă cu dovleac, nuci și ghimbir, cu sos de tequilla. Cele din poza de mai jos, pe care o pun așa, de poftă. Să fiți sănătoși, și dacă mâine nu pun mimic pe blog, Facebook ori Tweeter e pentru că am motivul meu serios. Ne citim/vedem pe vineri.

Join the Conversation

  1. Interesant ghimbirul în asociere cu dovleacul. Trebuie să testez combinaţia.

  2. Manuela Vasilescu says:

    Apoi.. tare-i fain ce faci tu aicia! Ma bucur ca te-am descoperit!

  3. Delia Butilca says:

    Un meniu pe care eu l-as savura:

    * supa crema de sfecla
    * risotto cu galbiori
    * cafea cu piper rosu servita langa o bucatica de ciocolata de casa si niste castane coapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close