Cremă de dovleac

503

PUB

Sezonul dovleacului este cam pe la mijloc, în vremea asta. Crema de dovleac e ceva ce-mi place tare, ceea ce vă recomand și vouă. Rețeta este lesne de pus cap la cap, și n-aveți nevoie de prea multe. 

  • Coaceți dovleacul la 180 de grade, până se rumenește și e moale;
  • Înmuiați în puțin unt, pe foc, niște morcov și ceapă verde, un sfert de oră; 
  • Adăugați lapte, sare, piper, puțin cardamom și două linguri zdravene de mascarpone (eu am folosit Granarolo, de la Nordic);
  • Toate ajung în blender și mai asezonați cu sare și ce mai vreți voi, dacă mai e cazul. 

Să fiți sănătoși! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close