Picanha fără prea multe | Video

64

PUB

După părerea mea, ne este mult mai bine de când folosim focul la gătit. Iar noi, muritorii de rând, îl cinstim cum știm mai bine, cu bucate bune. E adevărat, anul ăsta am stat mai mult în casă decât p-afară, dar asta nu ar trebui să ne oprească din a frige o bucată de carne bună. 

Focul are mai multe forme și surse, atât în natură, cât și acasă. Una care mi-e tare dragă este grătarul pentru interior de la Miele. Friptura iese fix ca cea de 1 mai, când vă strângeți mai mulți în aer liber. 

Desigur, e necesară o hotă bună, ca să ai liniște-n casă și să nu dormi pe preș. În funcție de cât de iute este focul și după cât de tare fumegă friptura ta, îți recomand să cobori hota, cât să nu știe ea ce gătești, poate chiar o și surprinzi. Poți opta pentru hota reglabilă de la Miele, ca mine. Eu, până acum, nu am dormit pe preș, încă. 

Garnitura este opțională; alegeți ce vă place vouă mai mult sau, de ce nu, ce aveți prin frigider. O friptură bună merge cu multe verzituri. Eu am fript două-trei andive stropite cu ulei și sare, le-am perpelit pe grătar, apoi le-am fript într-o tigaie, în care am redus niște cafea cu brandy.  Le așezați apoi fain pe o farfurie, fără să lăsați sosul ăla de cafea în tigaie. Alăturați carnea fragedă și desfaceți o sticlă de vin roșu. 

Să-mi spuneți dacă i-a plăcut.  

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close