Adi , m-am bucurat sa te cunosc si in postura de realizator si sa te vad …
Ce sa mai zic?Am furtuna in cavitatea bucala si reteta asta arata intr-un mare fel….adica bestial de apetisanta si,zau asa,nici nu e complicat de facut…
M-a uimit desertul….si mai ales faptul ca nu l-ai pus la frigider….
Gata,am retinut….am sa incerc si eu reteta cu coaste….:))
Minunat!Felicitari si cat mai multe emisiuni interesante!
Rox, am și plăcintă cu carne, o să fac într-o bună zi și voi posta. Cât despre ciuperci, dacă le ștergi puțin cu o cârpă uscată, în cazul celor mai delicate (champignons sau hribi) sau dacă le limpezești ușor și scurt (pleurotus sau alte ciuperci mai robuste),, e suficient. Nu vrei să cureți ciupercile prea mult, aroma se localizează mai ales în straturile de suprafață iar o ciupercă fără aromă e doar o bucată de celuloză nefolositoare.
interesant.. mie până acum mi-era frică să le gătesc cu cojiţa aceea.. mă gândeam că sunt destui care şi-au pus amprentele nu tocmai sterile pe ele…dar dacă tu zici că e ok.. te cred:)
de-abia aştept plăcinta cu carne.
Adi , m-am bucurat sa te cunosc si in postura de realizator si sa te vad …
Ce sa mai zic?Am furtuna in cavitatea bucala si reteta asta arata intr-un mare fel….adica bestial de apetisanta si,zau asa,nici nu e complicat de facut…
M-a uimit desertul….si mai ales faptul ca nu l-ai pus la frigider….
Gata,am retinut….am sa incerc si eu reteta cu coaste….:))
Minunat!Felicitari si cat mai multe emisiuni interesante!
Mulțumesc:-)
Eu fac altfel salamul de biscuiti, dar o sa-ncerc si reteta ta. Apropo` imi esti dator c-o tastatura noua. :)
Pentru tastatură ia un număr și stai la rând te rog. :-))
Nu vreau sa stau la rand, mai bine te strig. ;)
dar tu nu cureţi ciupercile? Nu are nimic dacă le pui aşa, necurăţate?
O întrebare: ai vreo reţetă de plăcintă cu carne?
Rox, am și plăcintă cu carne, o să fac într-o bună zi și voi posta. Cât despre ciuperci, dacă le ștergi puțin cu o cârpă uscată, în cazul celor mai delicate (champignons sau hribi) sau dacă le limpezești ușor și scurt (pleurotus sau alte ciuperci mai robuste),, e suficient. Nu vrei să cureți ciupercile prea mult, aroma se localizează mai ales în straturile de suprafață iar o ciupercă fără aromă e doar o bucată de celuloză nefolositoare.
interesant.. mie până acum mi-era frică să le gătesc cu cojiţa aceea.. mă gândeam că sunt destui care şi-au pus amprentele nu tocmai sterile pe ele…dar dacă tu zici că e ok.. te cred:)
de-abia aştept plăcinta cu carne.