Dragii mei, am ajuns în București, mă pregătesc pentru cele două seri pline pe care la voi avea la Casa Latină. Despre ce voi face aici știți deja. Cum va ieși toată povestea vă voi spune. Deocamdată vă las cu episodul 14 din serialul Rețete fără secrete. Vedeți aici două rețete tradiționale în familia mea, rețete pe care le reluăm mereu de sărbători. Să fiți sănătoși.
Daca nu-mi place pot sa vin peste tine in bucatarie sa te iau la rost ? :)
mmm….mi-e pofta!!!
:-)
Salut,
Ti-am mai scris si la rubrica de contact dar nu mi-ai raspuns.
Ti-am descoperit situl cautand o reteta de cozonac si am descoperit-o pe cea de sus, pe care am tot repetat-o pana am reusit sa aduc cozonacii aproape de perfectiune :).
O singura problema am – dupa ce se racesc nu se rup fasii, cum cred ca ar trebui, ci se faramiteaza. Poti sa ma ajuti cu o soultie?
Multumesc!
Bob, cred că ti-am răspuns (adică eu asa tin minte). Unii cozonaci se rup fășii, altii se fărâmitează, în functie de cantiatea de unt folosită si de numărul de ouă. Mai multe ouă si mai mult unt topit ar putea să te ducă unde vrei.
Multumesc!
Trebuie sa ma apuc de treaba zilele acestea si aveam nevoie de un raspuns.
Mama leaga umplutura cu albus de ou batut, se tine mult mai bine in cozonac dupa aia. Tre sa imi fac curaj zilele astea, nu stiu, fac si eu, nu fac…
Buna ziua,
Puteti sa urcati filmul pe youtube, sau pe alta platforma ?
Nu mai exista pe Trilulilu.
Multumesc