Gustare cu avocado

386

Avocado=bun pentru inimă și vasele de sânge, grăsime vegetală foarte sănătoasă, calorii de toată frumusețea și un gust care, vă spun drept, m-a prins. Întrucât sfârșitul de săptămână a fost unul plin de fripturi pentru mine (nu atât mâncate cât gătite, am avut două demouri consistente pentru Gurmand Apetit), îmi permit să încep săptămâna cu o gustare ușoară pe care v-o recomand din toată inima asta a mea, așa, protejată de avocado cum e.

avocadoMare lucru nu-i: avocado copt, scos din coajă, stropit cu o emulsie de lămâie (zeamă de lămâie bătută cu ulei de măsline extravirgin, cam trei linguri de ulei la una de zeamă de lămâie), presărat cu puțină sare (fulgi) și cu piper zdrobit proaspăt.

avocado

Pătrunjel, coriandru, busuioc sau cimbru lămâios  arome cu care se potrivește gustarea aceasta simplă.avocadoMâine mâncăm mai mult. Sau mai gătit.  Să fiți sănătoși.

avocado

 

Join the Conversation

  1. E bun ! Îmi plac gustările și mâncărurile simple și aromate. Mulțumesc !

  2. Maria Cristina says:

    Arata de vis..perfect!!!

  3. Dumitru says:

    Aş pune câta usturoi dat pe răzătoare,la fel şi câta brânză feta (merge şi-o telemea de oaie ).Am încercat şi-o variantă cu ulei de doveac în loc de cel de măsline.Nu-i rea.

    1. usturoiul este perfect daca ai un sef nesuferit la servici

  4. Incearca cu orice sos picant …. hmm de vis :)

  5. Simplu si Delicios!

  6. Sandu Moldovan says:

    La toate astea , adaugati si doua felii de paine prajita si un pahar de vin rosu , sec .
    Un adevarat festin !

  7. eu gatesc avocado doar ca piure – imi place foarte mult gustul si o sa incerc si aceasta reteta – am o intrebare in ce fel se poate combina cu alte alimente – carne de ex ( am vazut la master chef o reteta ) – multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close