Bună, trebuie să vorbim. De obicei, după asta urmează niște vești proaste. Ei bine, iată, am rupt tiparul, pentru că înainte de a vă povesti despre micul dejun de ieri, o să vă dau câteva vești bune. În primul rând, actorul Șerban Ionescu va primi un ajutor important în urma unei campanii scurte dar fulgerătoare care s-a petrecut online și despre care am aflat de la Chinezu. Nu vreau să bat pe nimeni pe spate, vreau doar să le mulțumesc celor care au dat un click, au făcut o comandă și au ajutat la strângerea acelor bani.
O altă veste bună e că urmează Noaptea Muzeelor și că la Cluj avem ce să vedem. 130 de muzee din România își vor deschide porțile pentru vizitatori în noaptea de 19 Mai. Aici puteți afla care-s cele din Cluj. Jucați-vă frumos și nu atingeți exponatele, da?
Nu în ultimul rând, adihadean.ro, blogul pe care tocmai îl vizitați, participă la studiul de audiență a blogurilor realizat de Standout. M-ar ajuta mult dacă v-ați putea opri din goana planetei cât să dați niște răspunsuri într-un chestionar. Acest chestionar. O să vă ia puțin peste 5 minute. Un pas mic pentru om, un pas gigantic pentru acest blog și pentru blogosferă în general. E util să știm cum stăm. Mulțumesc.
Acum, să mai și mâncăm. Quesadilla e o gustare care conține o lipie peste care pui brânză și alte bunătăți, pe care o împăturești în două, o frigi un pic pe grătar ori pe tigaie, cât să se topească brânza. Apoi o mănânci. Lipiile pot fi făcute acasă sau pot fi cumpărate. Cât despre umplutură, ceru-i limita, doar să nu uitați brânza.
Eu am avut la dispoziție niște brânză rasă, oarece brânză cu mucegai nobil și puțin caș de vacă, proaspăt. Pe lângă brânzeturile astea, pe care le-am amestecat între ele, am avut pui rece de cu o zi înainte, pe care l-am făcut fâșii și câteva roșii uscate și marinate-n ulei cu busuioc și capere.
După ce am pus eu toate astea între două lipii (de aici puteți înțelege că faza cu îndoitul lipiei peste umplutură nu-i chiar obligatorie), am pus instalația în tigaia încinsă, fără ulei sau alte grăsimi. După 30 de secunde am întors-o pe partea cealaltă. După alte 30 de secunde am scos-o din tigaie și am tăiat-o în patru sferturi. A fost bun. Îndestulător.
Să fiți sănătoși și să nu uitați de România delicioasă, emisiune pe care o puteți vedea Sâmbătă de la 13.30 pe TVR2. Pe cea de Sâmbăta asta o s-o văd precis, că doar joc și eu în ea, alături de Răzvan Exarhu. Am înțeles că din tot ce am filmat noi a ieșit ceva demențial. No, amu-s curios.
Buna Adi,
O sa ne prezinti si noua rezultatul studiului legat de audienta blogurilor?
Multumesc,
Daniela
dacă-l primesc, vi-l prezint:)
Cu parere de rau – eu am incercat sa completez chestionarul dar cand s-a blocat pe „va rugam raspundeti si la aceasta intrebare” in conditiile in care eu bifasem fiecare intrebare – am renuntat. Poate este bine sa stie cei care se ocupa de chestionar.
eu l-am completat și a mers ușor și repede.
Bifat, quesadilla si questionar la dejun:)
;:)
Sambata, ora 13:30. Notat in reminder pe telefon :) Prima oara am vazut emisiunea asta sambata trecuta si trebuie sa spun ca nu mi-a parut deloc rau. Este o emisiune foarte, foarte interesanta. Pacat ca de saptamana viitoare o sa plec din tara si o sa pierd cateva episoade
o să fie online, pe blogul lui răzvan:)
Bifat….a mers rapid…l-am completat si eu…
completat, ultima intrebare mi s-a parut putin cam personala si nu am reusit sa trec peste fara ea. asa ca am deviat putin :) si am finalizat. nu am vrut sa renunt la chestionar doar pt atat.
apropo, pozele sunt putin ”arse” in zona farfuriei :) in meniul aparatului exista o optiune care odata activata iti arata pe fiecare poza in parte, zonele ”arse”. daca te intereseaza ma uit in meniu si iti spun cum se numeste. :):)
asta văd și eu, dar poate-mi place cum arată așa:).
Actiune bifata… Mihai, era „personal” daca trebuia sa-ti dai datele de identificare… asa, cred ca-i intereseaza doar statistic, structura targetului, care vrei, nu vrei, conteaza totusi…
Chestionar bifat!
Gata chestionarul….
Cat despre micul dejun…peste doua saptamani imi sosesc copiii in tara si stiu ce surpriza sa le fac, la un mic dejun.
Multumesc de idee Adi !
De abia astept sa te vad maine la TVR2….
Te tzuc !
Completat :)
Delicios! Am amestecat toate felurile de branza pe care le aveam in frigider: branza de burduf, cu putina urda, putin ementaler si cu ceapa verde. A iesit delicios. Aaa..si langa am pus si niste rosii cherry