Pepene galben cu sare și miere

509

Am făcut combinația asta într-o zi cu musafiri, niciun desert la îndemână și un pepene nu foarte aromat. De atunci am repetat-o, pentru că-mi place. Încercați măcar o dată, e cel puțin interesantă combinația de gusturi.

Mai întâi trebuie să tăiați pepenele.

Apoi să scoateți semințele.

Scobiți pepenele cu o linguriță și presărați sare peste miez. Eu am folosit sare neagră doar pentru evidențiere, e bună orice sare dar ar fi bine să nu fie din cea fină, rafinată.

Turnați 2-3 linguri de miere peste pepene, amestecați bine apoi puneți-l în frigider pentru o oră.

O să fiți surprinși. Plăcut, îndrăznesc eu să spun.

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Tatal meu mananca pepenele galben cu sare de cand il stiu. Eventual cu branza sarata.

  2. Incredibil..Asa cv..O sa incerc, cu siguranta..Chiar sunt foarte curios..Pepenele galben e fructul meu preferat de obicei nu il combin cu nimic, dar pare extrem de interesanta combinatia…

  3. am sa incerc, multumesc pentru reteta:)

  4. In Grecia se serveste exact la fel, doar ca adauga si iaurt grecesc sau lapte covasit.

  5. Multumim pentru sugestie. Atentie la hipertensivi! :)

  6. In Grecia am descoperit cu uimire doua deserturi banal de simple dar delicioase, mere verzi/galbene cu miere, presarate cu scortisoara si iaurt(gras, foarte consistent) cu miere si nuca razuita…

  7. Adrian Bajbaiac says:

    Multam de reteta ! Tocmai am savurat si eu intocmai pepenele mai sus mentionat !

  8. Felicia Chirila says:

    cred ca este o reteta grozava – ador pepenele galben

  9. Elisabeta says:

    Cred că merită încercat …

  10. Mâine voi încerca rețeta asta de pepene dulce-Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close