Meniul meu de săptămâna asta la Camino

290

Azi pun foaie nouă în meniu la Camino, în Piața Muzeuluinr. 4. O cremă verde cu broccoli și mazăre, cotlet de porc marinat în lapte cu usturoi, fript și priponit pe un strat de sos de sfeclă cu hrean și un tort de ciocolată cu cremă de ciocolată (ușoară, doar cu frișcă) și glazură de ciocolată. Dacă aveți nelmuriri la rețete, care într-un fel sau altul se află pe acest blog, voi fi mai mult decât bucuros să vă răspund la comentarii. Să fiți sănătoși.

crema

cotlet

tort

tort

Join the Conversation

  1. Salut,

    Eu vreau detalii la reteta de cotlet marinat in lapte. Am tot cautat pe site dar am gasit doar cotlet sau doar lapte… niciodata impreuna :).

    Multumesc!
    Bob

    1. Adi Hădean Author says:

      tai cotletul (fără os) în felii groase de un centimetru, le lași peste noapte într-un vas cu lapte în cre ai dizolvat puțin sare și ai amestecat trei căței de usturoi zdrobiți. când vrei să frigi coltelul pui la încins o lingură de ulei, treci cotletul prin făină (nu multă) și-l frigi două minute pe fiecare parte.

    2. Nu am scris tot, dar voiam si retea la sos, ca s-o „priponesc” cum trebuie :). E ceva special?
      Multumesc inca o data!

    3. Adi Hădean Author says:

      sfeclă fiartă, rasă, amestecată cu hrean, oțet balsamic și chimen, pusă pe foc mic cu smântână dulce.

  2. Arata f bine si ma gandesc ca si gustul este pe masura. Tocmai de aia, imi spui te rog unde gasesc reteta de la supa-crema?.
    mersi si tine-o tot asa :)

  3. super meniu! abia astept sa-l gatesc, dar mai ales sa ajung la Cluj si sa vizitez restaurantul.

  4. cristina c. says:

    Poti sa-mi spui te rog ce reteta de tort ai folosit pentru acest prilej? Pentru crema de ciocolata ce marca de smantana pentru frisca folosesti? Eu am ratat o data aceasta crema folosind, cred, o smantana prea subtire, desi era pentru frisca, grasime 32%, crema ramanand astfel prea subtire (mentionez ca am respectat intocmai cantitatile indicate)…Ma poti ajuta cu vreo sugestie in acest sens? Merci mult!

    1. Adi Hădean Author says:

      nu contează marca.32% e ok. trebuie doar să ai răbdare și o ciocolată cu conținut mare de cacao.

  5. Tortul mi-a lasat gura apa…spune-mi te rog, cum pot sa il fac si eu? ;;) Multumesc!

    1. Adi Hădean Author says:

      am postat rețeta de câteva zile. dacă vei cuta pe blog „tort de ciocolată” o gesești:).

  6. Vreau musai reteta de tort !!!!! Arata minunat !
    Salutari si spor !!!

  7. Faină asta,sfeclă cu hrean şi smântână! Pot folosi sfeclă din borcan,preparată gata şi fără oţet?

    1. Eu l-am pregatit fara otet. Cu sfecla coapta in cuptor, tocata in blender si cu hrean. Am pus doar putina smantana si am impresionat musafirii. Sfecla se marita bine cu hreanul.

  8. adică,am făcut sfecla acasă,cu hrean,chimen,sare ,zahăr şi oţet.Ca să o mâncăm ca salată.
    Nu mai folosesc oţet la sos,sper!

    1. Adi Hădean Author says:

      firește că nu.

  9. wow,,ce de retete faine,,,,,,MULTUMESC

  10. Ai tot respectul si toata admiratia mea. Sunt cu ochii pe tine! Nu scap nici o postare!

  11. Caut retata de crutoane… ne poti te rog sfătui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close