Zidul plângerii și un proiect frumos

524

Am făcut poza asta pe o insulă din Marea Andaman, Pulau Langkawi. E cea mai mare dintre cele aproape 100 de insule ale arhipelagului Langkawi. Mă uit des la ea și mă întreb ce-i cu zidul acela, de ce a ajuns așa, aproape mâncat de vegetație. Mă întreb a cui a fost casa, dacă în ea au trăit malai ori chinezi, ori poate o familie de englezi cu stare sau poate de portughezi plecați departe de casă. Nu o să aflu răspunsul niciodată, dar întrebarea mă va vizita de fiecare dată când voi privi poza făcută în vara lui 2010, cu doi ani înainte de sfârșitul lumii (mă rog, asta încearcă să ne convingă unii de la televizor). De ce postez așa ceva? Pentru că-s dependent de fotografie (sper că v-am obișnuit deja cu ideea) și pentru că e week-end. Poate pentru că mi se pare că-i cea mai bună cale de a vă anunța că Alex Mazilu și Alecu Racoviceanu au pus la cale un proiect frumos, care să facă legătura dintre poveștile scrise cu lumină și poveștile scrise cu cerneală. O poză, o frază. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. de ce spui ca nu o sa afli raspunsul niciodata?

 2. adihadean Author says:

  pentru că nu cred că-i cine să-mi spună:)

 3. Păi ăla seamănă cu templul din LOST :))

  Nu era și vreun fum mai… violent pe acolo? :D

 4. Pai tocmai asta-i farmecul.. privind poza nu ai decat sa faci un singur lucru.. sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi propria poveste despre ceea ce vezi.. si misterul ramane pentru ca adevarul nu e stiut..

 5. Multumesc maestre ! ;)

 6. adihadean Author says:

  Ionuț, serialul acela m-a pierdut pe la finalul seriei 2:). Da’ nu, fum rău n-am văzut:))
  iuliadix, corect:)
  Alex, să fim sănătoși.

 7. Frumoasa fotografia ta, Adrian! E interesant cum natura pana la urma invinge,inghite orice urma de civilizatie, atata timp cat i se permite…

  Frumos proiectul si indraznet si atat de binevenit…e nevoie si de hrana pentru suflet.

 8. Asta este exact fotografia pe care mi-am dorit eu s-o castig la Povesti din Lumea Mare. M-a impresionat enorm atunci, n-as sti sa spun de ce. Pur si simplu are un ceva care iti atrage privirea si te pune pe ganduri. Adi, am permisiunea ta sa descarc poza si s-o scot pe hartie sa mi-o pun in birou? Tocmai ne-am mutat in alt birou si sunt cam albi peretii, au nevoie de culoare si de un pic de poveste.

  Fara uz comercial, desigur, si n-o pun pe nicaieri, promit.

  1. adihadean Author says:

   Laura, s-o folosești sănătoasă. Mă bucur că-ți place:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close