Salată de cartofi cu pui rece

379

Salata asta e, fără îndoială, una de iarnă. E atât de densă că poți s-o tai cu cuțitul (dincolo de figura de stil, chiar poți să o tai). E ușor de făcut și arată destul de bine.În plus, e ieftină. Face parte din categoria „ce-am găsit prin frigider”.

Cartofii nu-s din frigider. I-am fiert în coajă și i-am curățat.

Mai aveam puțină brânză, niște piept de pui rămas de cu o zi înainte, trei roșii cherry și niște germeni.

Și baconul ăsta, căruia m-am gândit să-i dau un aspect, dacă tot îl frig. Nu avea nevoie, desigur, încercam doar să alung plictiseala:).

Până s-a rumenit baconul (doar pe o parte), am tăiat/sfâșiat celelalte ingrediente, pe care l-am înghesuit într-un bol.

Le-am stropit cu ueli de măsline și..gata.

Grilajul din bacvon ar fi trebuit să stea sub salată, pozele-s făcute ca să se vadă.

Nu-i chiar o mare filosofie, nu?

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Buna dimineata.Ma intriga cartofii:), ce tip sunt si cum i-ai fiert de s-au pastrat asa tari?

    1. Adi Hădean Author says:

      cartofi roșii. i-am fiert cu grijă:)

  2. moartea ficatului de dimineata. un inceput bun :)

    1. Adi Hădean Author says:

      poate dacă însoțești o porție de salată cu un litru de vodcă negătită:)

  3. ti-ai inceput dimineata in forta:) asta ai mancat dupa alergare sau inainte?

    1. Adi Hădean Author says:

      sunt prea răcit, mai las 3-4 zile până reiau alergarea:)

  4. Buna ideea cu plasa de bacon ;)

  5. Cica…ai luat plasa! Ia si tu o sacosa, o pereche de desagi, ceva… Dar – tulai Doamneee!…- buna-i ideea!…

  6. atunci sanatate multa! da-i cu sucuri naturale nu cu mancare grea, acuma corpul se lupta cu raceala nu are vreme de digestie:))

    1. Adi Hădean Author says:

      rețeta-i de săptămâna trecută. pe de o parte. pe de altă parte, organismul meu e destul de antrenat pentru digestie:))

  7. Grilajul ala de bacon l-as vedea in forma de cosulet crocanta in care sa pui salata :)

  8. Abia astept sa incerc si eu asta maine! mai ales ca grilajul ala arata tare bun langa cartofei! si tot cunosc niste amatori de „bacon” ;)

  9. Micul dejun trebuie sa fie copios.Cred ca alaturi de salata s-ar simti mai bine o felie de carne la gratar.O reteta buna pt.dimineata,pranz si cina.Felicitari!

    1. Adi Hădean Author says:

      aici te contrazic (un pic). da poate să aibă carne dar nu trebuie să fie copios:).

  10. Noi suntem o familie de fosti si actuali sportivi de performanta.Intotdeauna micul dejun era si este copios.Sunt doua antrenamente pe zi.Cand am spus copios nu m-am gandit la mesele dacilor.Astept si alte retete .O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close