Întrebarea din titlu e una pe care o aud frecvent. Și dacă n-o aud, o văd în șirul de căutări din Google. Înțeleg că-n lumea în care trăim, gătitul e o problemă pentru mulți oameni, fie din lipsa inspirației, din lipsa banilor ori din lipsa timpului. Îmi place să cred că blogul meu e util în situații de felul acest, măcar din când în când. Azi, de exemplu, vin cu câteva idei care v-ar putea fi de folos zilele astea:
Brânză de vaci amestecată bine cu ulei de măsline, sare, piper, boabe de muștar și oregano. Ceapa verde sau arpagicul ajută mult.
Zamă/zupă/supă de găină. Linkul vă duce la varianta cu vită. Înlocuiți actorul principal:).
Pui la cuptor. Cu sau fără fructe.
Pulpe de pui marinate peste noapte cu vin alb, sare și cimbru, coapte încet două ore în zeama în care au stat la marinat și lipite de cartofi piure și compot de merișoare.
minunat meniu! o saptamana frumoasa sa ai!
Da, asa este precum ai inceput articolul. Pe langa un job solicitant care iti mananca mare parte din zi trebuie sa vii acasa la treburile gospodaresti. Esti o sursa minunata de inspiratie, ma bucura tare mult citirea acestui site. Cu mare drag dau link-ul acesta tuturor din jurul meu. Multumim!
Daca ai face cateva propuneri de genul asta la inceputul fiecarei saptamanii ar fi demential. Foarte tare initiativa.
Buna dimineata,
O intrebare: de ce combini carnea cu cartofii piure,cand toti nutritionistii recomanda ca aceste doua feluri sa nu fie alaturate la o masa?
practic, e treaba lor:). lăsând gluma, orice nutriționist …echilibrat va vorbi mereu despre echilibru. dacă mănânci în mod frecvent cartofi (au alte elemente bogate în amidon) cu carne, probabil vei avea probleme. dacă nu-ți faci din asta un obicei și alternezi cu legume și fructe proaspete, probabil vei fi ok.
Sunt in Cluj saptamana asta si cred ca voi face o . arata super totul. Bafta multa!