Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului

556

Prietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a mutat în Spania. Acum e acolo, în auto-izolare, împrenă cu familia. S-a gândit și la noi, ăștia care nu suntem chiar atât de buni brutari, da’ am face o pâine acasă. Ca să nu mai spun că acum avem cu toții făină.

Gabi, mulțumim. Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. Liliana Bencea says:

    M-am bucurat de reteta de paine la aceste vremuri, dar filmarea nu a fost cea mai relevanta. Nu am vazut temperatura la care painea a stat la abur, nici temperatura de coacere din ambele etape. Poate ca nu ar fi o idee rea sa postezi si reteta scrisa.

  2. de acord cu doamna Liliana. Daca s-ar putea detalia articolul… :) Multumesc!

  3. Patricia Oana says:

    Daca bine am observat( am revăzut filmulețul de mai multe ori) pâinea când a stat la abur nu a fost nici o temperatura setata la cuptor doar în aburul de la apa caldă/fiartă (face semn că-l arde) . Temperatura de coacere este 200°C timp de 20 minute ambele etape.

  4. Un articol foarte interesant cu multe sfaturi utile. Multumesc!

  5. Ce bine arata asa paine! :D

  6. Paina arata demential!

  7. nu e setata nicio temperatura la dospire. doar apa fierbinte. felicitari, Gabi! Salutari si toate gindurile bune de la Iasi. Marian, ex-Puratos.

  8. Un articol foarte bun!

  9. O reteta foarte buna! Multumesc frumos!

  10. Reteta foarte buna! Multumim frumos!

  11. am urmărit cu plăcere, mulțumim

  12. Painea noastra cea de toate zilele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close