Prietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a mutat în Spania. Acum e acolo, în auto-izolare, împrenă cu familia. S-a gândit și la noi, ăștia care nu suntem chiar atât de buni brutari, da’ am face o pâine acasă. Ca să nu mai spun că acum avem cu toții făină.
Gabi, mulțumim. Să fiți sănătoși!
M-am bucurat de reteta de paine la aceste vremuri, dar filmarea nu a fost cea mai relevanta. Nu am vazut temperatura la care painea a stat la abur, nici temperatura de coacere din ambele etape. Poate ca nu ar fi o idee rea sa postezi si reteta scrisa.
de acord cu doamna Liliana. Daca s-ar putea detalia articolul… :) Multumesc!
Subscriu!
Daca bine am observat( am revăzut filmulețul de mai multe ori) pâinea când a stat la abur nu a fost nici o temperatura setata la cuptor doar în aburul de la apa caldă/fiartă (face semn că-l arde) . Temperatura de coacere este 200°C timp de 20 minute ambele etape.
Un articol foarte interesant cu multe sfaturi utile. Multumesc!
Ce bine arata asa paine! :D
Paina arata demential!
nu e setata nicio temperatura la dospire. doar apa fierbinte. felicitari, Gabi! Salutari si toate gindurile bune de la Iasi. Marian, ex-Puratos.
Un articol foarte bun!
O reteta foarte buna! Multumesc frumos!
Reteta foarte buna! Multumim frumos!
am urmărit cu plăcere, mulțumim
Painea noastra cea de toate zilele…