Ieri am filmat într-un loc de cinci stele:), un apartment din Cluj, situat pe bulevardul Eroilor. Poate fi închiriat în regim hotelier și m-aș muta în el azi. Nu pot, că-s în Bistrița, unde lucrez la temelia unui nou restaurant (vă povestesc eu despre asta în curând). Cred că ați prins ideea, sunt foarte prins zilele astea și nu apuc să stau la tare multe povești. Vă dau de veste despre ora la care mă putei vedea la televizor, pe Acasă tv, vă dau și câteva rețete săptămâna sta însă vă rog să aveți puțină răbdare. Între timp, vă dau o idee: încercați combinația de anans proapăt, rucola (zmeoaică), sare și piper zdrobit prospăt. E fenomenală. Să fiți sănătoși.
Mie-mi place foarte mult salata rucola cu un mar Granny Smith si suc de lamaie, la fel de grozava combinatia!
am făcut rețeta ta de „doua din același pui” si a ieșit atât de bine…si pt supa am făcut taitei de casa ;)
in cazul meu ruccola a devenit ca un condiment, in orice salata adaug si ruccola si-i dau un gusta aparte
Multumesc pentru pont si veste.Sa fii iubit!
iti urez mult succes si chiar am incercat si eu reteta ta .
Adi, incearca si rucola romaneasca, din piata. Nu stiu daca gasesti in Cluj, dar poti da o fuga pana la Bucuresti
Are frunzele mai mari si mie imi place mai mult. Eu sunt fan rucola.
mmmm raw idea! thank u!!!
am vazut filmarea, bravo tie, educa-ne ca natia asta abia asteapta sa fim educata!