Și anul ăsta poți avea mielul de Paște de la Adrian Hădean, adică de la subsemntatul. Vine sub forma unei tăvi cu friptură coaptă încet cu mirodenii în cuptorul cu foc de lemne, îndestulătoare pentru patru porții. Lângă friptură primești sosul de miel scăzut pe foc mic mai bine de două zile, instrucțiunile de păstrare și încălzire, o pâine cu maia, făcută și coaptă de noi, precum și o sticlă de vin roșu spaniol recomandat de Cuveeo Food&Beverage.
Poți să te treci pe listă odată ce ai plătit 200 de lei pentru pachetul de Paște la casa restaurantului MEATic București din Carnivale Food Market (Splaiul Unirii 165) și a restaurantului MEATic Oradea (Barbu Ștefănescu Delavrancea 3), de luni până vineri între orele 11:00 și 16:00, vinerea și sâmbăta între orele 18:00-23:00, duminica între 12:00 și 16:00.
Data limită de înscriere e luni, 22 Aprilie 2019, ora 16:00. Ridicarea comenzilor se va face în 25 și 26 Aprilie până la ora 16:00. Vă rog, să specificați la înscriere data pe care o preferați pentru ridicare, la numerele de telefon: 0754991133 – Oradea și 0771036606 – București.
Să fiți sănătoși.